retur gratuit - 30 de zile
garanția satisfacției
Expediere gratuită
de la 99 lei la plata prin transfer bancar

  Condițiile Promoției "4WOMEN"
  (în continuare: „Condițiile Promoției”)

  • I. Dispoziții preliminare
   • 1. Prezentele condiții ale Promoției cu denumirea: "4WOMEN" definesc principiile, condițiile, domeniul de aplicare și procedura de reclamație a Promoției, normele de utilizare și competențele conferite persoanelor care participă la Promoție, dar în același timp și obligațiile Organizatorului.
   • 2. Organizator al Promoției "4WOMEN" este eobuwie.pl Societate pe Acțiuni cu sediul în Polonia, la Zielona Góra, str. Nowy Kisielin - Nowa 9 , 66-002 Zielona Góra, înscrisă în registrul antreprenorilor al Registrului Național Judiciar, administrat de Judecătoria Regională din Zielona Góra, Secția Economică VIII, a Registrului Național Judiciar, cu numărul KRS: 0000541722, CIF: 9291353356, Reg. Com: 970569861, capital social: 2.000.000 PLN, vărsat în totalitate (în continuare: „Organizator”).
   • 3. Promoția este desfășurată prin intermediul Magazinului Online.
   • 4. La Promoție pot participa Clienții, care după ce îndeplinesc condițiile de participare la Promoție devin participanți la Promoție (în continuare: „Participant la Promoție”).
  • II. Obiectul Promoției și condițiile de beneficiere în cadrul Promoției
   • 1. Obiectul Promoției este constituit de posibilitatea de a beneficia a Participantului la Promoție, în condițiile stabilite în Condițiile Promoției, la Promoția care include pe Perioada Desfășurării Promoției, oferirea unei reduceri care micșorează prețul produsului, detaliile fiind menționate pe pagina: https://www.epantofi.ro/4women (în continuare: „Obiectul Promoției”).
   • 2. Promoția este valabilă începând cu data de 3.03.2017 până la data de 8.03.2017, (în continuare: „Perioada Promoției”).
   • 3. Participarea la Promoție este voluntară și gratuită (cumpărarea Produselor în cadrul Promoției nu implică achitarea de către Participantul la Promoție a unor costuri suplimentare, în afara costurilor privind Prețul Produselor aferent Promoției și a costurilor alese de Client, inclusiv costurile de livrare).
   • 4. Pentru a participa la Promoție trebuie ca în Perioada Promoției:
    • a. să luați la cunoștință și să acceptați prezentele Condiții ale Promoției;
    • b. să adăugați produsele implicate în Promoție în Coș;
    • c. înainte de a plasa Comanda – la secțiunea Coș – trebuie să introduceți codul de reducere: 4WOMEN și să dați click „Folosește cupon”. Transmiterea ulterioară a codului de reducere de către Participantul la Promoție, după ce s-a plasat Comanda, nu oferă dreptul de a beneficia de reducerea din Promoție.
   • 5. În cadrul Promoției, Prețul inițial per Produs sau Produsele cumpărate de Participantul la promoție în Magazinul Online va fi micșorat cu valoarea corespunzătoare în legătură cu Obiectul Promoției, cu 20% reducere aplicabilă de la primul preț al produsului (cel inițial). Promoția nu se aplică, nu reduce eventualele costuri de livrare a Produselor achiziționate în cadrul Promoției din Magazinul Online, acestea fiind suportate în totalitate de către Participantul la promoție.
   • 6.La promoție nu participă mărcile :Action Boy, Alma En Pera, Angry Birds, Armani Jeans, Avengers, Badura, Baldinini, Bama, Barbie, Bassano, BIG STAR, Bikkembergs, Birkenstock, Bronx, Brooks, Boss, Boss Green, Boss Orange, Bugatti, But-s, Callaghan, Calvin Klein Black Label, Calvin Klein Jeans, Camel Active, Caprice, Cars, Cavalli Class, Cesare Cave, Chaco, Clara Barson, Clarks, Coccine, Coccinelle, Collonil, Cravo Canela, Diesel, Dr. Brinkmann, ECCO, Elisabetta Franchi, EMU Australia, Fabi, Fairies, Finding Dory, Frozen, Furla, Gabor, Gant, Geox, Giatoma Niccoli, Gino Lanetti, Guess, Happy Socks, Hello Kitty, Helly Hansen, Hispanitas, HÖGL, Hunter, Hugo Boss, Inblu, Inuikii, Iceberg, Jack Wolfskin, Jenny Fairy, Jil Sander Navy, John Galliano, John Richmond, Joop!, Josef Seibel, Kazar, Kenzo, Lasocki, Lasocki for men, Lasocki Kids, Lasocki Young, Liu Jo, Lloyd, Loriblu, LOVE MOSCHINO, Łukasz, Łukbut, Maccioni, Magic Lady, Marc O'Polo, Marella, Mel by Melissa, Melissa, Mickey&Friends, Muflon, Napapijri, Nelli Blu, Nero Giardini, Nobrand, Nylon Red, Ottimo, Patrizia Pepe, Pepe Jeans, Peter Kaiser, Pierre Cardin, Pinko, Pollini, Polo Ralph Lauren, Premiata, Princess, Quazi, Lauren Ralph Lauren, Rieker, Roberto Cavalli, See By Chloe, Sofia the First, Soy Luna, Spiderman Ultimate, Sprandi, Star Wars, Strellson, Stuart Weitzman, Tamaris, Ted Baker, Tom Tailor, TOMMY HILFIGER, Toms, Tosca Blu, Tru Trussardi, Trussardi Jeans, Twinset, Vagabond, Vapiano, Via Ravia, Violetta, Voile Blanche, Walky.
   • 7. Promoția nu se cumulează cu alte promoții, reduceri, acțiuni promoționale, oferte speciale de prețuri și altele existente în cadrul Magazinului Online, cu excepția cazului în care condițiile unei astfel de reduceri, promoții, acțiuni promoționale sau altele sunt definite altfel.
   • 8. În mod special în cazul Produselor reduse (Produse, ale căror Preț a fost scăzut înainte de Promoție):
    • a. în cazul în care reducerea Prețului inițial deja aplicată nu depășește cuantumul reducerii din Obiectul Promoției, atunci Prețul inițial va fi scăzut exclusiv și doar cu valoarea reducerii specificate în Obiectul Promoției;
    • b.în cazul în care reducerea Prețului inițial deja aplicată depășește cuantumul reducerii din Obiectul Promoției, atunci unui astfel de produs nu i se va aplica prezenta Promoție (reducerea din Obiectul Promoției, în acest caz nu se va aplica).
   • 9. În cazul unei achiziționări a mai multor Produse participante la Promoție, Obiectul Promoției se calculează corespunzător de la Prețul total al Produselor cumpărate participante la Promoție, cu menținerea condițiilor aferente fiecărui brand / Produs achiziționat.
   • 10. Obiectul Promoției nu se poate achita în bani, nu se poate schimba sau înlocui cu oricare alt mijloc de plată și de asemenea nu are caracter transferabil.
  • III. Reclamații
   • 1. Toate reclamațiile privind Promoția, pot fi raportate de către Participanții la Promoție, în mod special pe cale electronică prin notificare la adresa info@epantofi.ro sau în scris sub formă de scrisoare către următoarea adresă a Organizatorului: eobuwie.pl S.A. (pentru epantofi.ro) ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 , 66-002 Zielona Góra, Polonia (în continuare: „Reclamații”).
   • 2. Pentru a grăbi analizarea Reclamației vă rugăm să specificați prenumele și numele Participantului la Promoție, datele de contact (de ex. adresa de email sau numărul de telefon), precum și descrierea cauzelor care justifică Reclamația.
   • 3. Organizatorul preia și tinde spre analizarea/soluționarea reclamației imediat, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii acesteia.
   • 4. Reclamația este analizată și catalogată de către Organizator, în special în conformitate cu normele prezentelor Condiții ale Promoției.
  • IV. Dispoziții finale
   • 1. Prezentele Condiții ale Promoției sunt disponibile în mod public la adresa URL: https://www.epantofi.ro/4womenregulament.
   • 2. Cu excepția cazului în care din context nu rezultă în mod clar altceva, cuvintele scrise cu majusculă din Condițiile Promoției au înțelesul dat în regulamentul Magazinului Online disponibil la adresa: www.epantofi.ro/regulament.
   • 3. În situațiile nereglementate de prezentele Condiții ale Promoției se aplică prevederile generale ale legilor în vigoare, în special normele Codului Civil.

  Zielona Góra, 02.03.2017r.

În sus
«
»