Coș  (0)

ACBC

Filtre active:

  • Producător:  ACBC
Sterge tot

ACBC

Ocazie
Nou

Încălțăminte ACBC - Încălțăminte durabilă care nu deranjează echilibrul ecologic

Fie că vorbim despre încălțăminte ACBC pentru femei sau despre încălțăminte ACBC pentru bărbați, la baza lor se află cele mai noi tehnologii, materiale și procese de producție. Misiunea brandului este de a atinge un grad mai mare de durabilitate. Colecția de încălțăminte ACBC prezintă materiale alternative față de piele. Astfel, pielea bio este în proporție de 60% derivată din resturi agricole, din coji și resturi de mere și de struguri. De asemenea, ACBC folosește pignatex, o țesătură din frunze de ananas. Tălpile sunt realizate din 60% material reciclat. Încălțămintea ACBC este însoțită de certificate de sustenabilitate ale diferitelor materiale, ceea ce educă și mai mult consumatorul și sporește aprecierea sa față de produs.

Adidași ACBC - Încălțăminte ecologică din plastic reciclat

Nu exagerăm dacă spunem că adidașii ACBC sunt din viitor. De vină este conceptul de modularitate, care permite reinterpretarea adidașilor după placul clientului. De vină sunt și modalitățile foarte avansate de reciclare. Pe cât sunt de durabili și rezistenți, adidașii ACBC sunt fabricați din materiale bio-reciclate, iar procesul lor de fabricare nu a inclus animale și niciun derivat animalier. Cercetările arată că procesul de fabricație pentru a realiza talpa unui pantof obișnuit este ceea ce lasă cea mai mare amprentă de carbon. Încălțămintea ACBC reduce această amprentă de carbon prin conceptul de modularitate, care permite atașarea a diferite piei la o singură talpă, creând astfel pantofii doriți pentru orice ocazie.

ACBC - Încălțăminte durabilă și la modă pentru femei și bărbați pe epantofi.ro

Încălțămintea brevetată ACBC este concepută pentru a îmbunătăți performanțele de deplasare și călătorie. Tehnologia modulară inovatoare permite personalizarea, schimbul și reciclarea componentelor pantofilor pentru o utilizare, transport și durabilitate optimizate. Încălțămintea ACBC pentru femei poate fi personalizată – tot ceea ce trebuie să faceți este să amestecați și să combinați tălpile și materialele superioare pentru a se potrivi oricărei ocazii. Fiecare pereche de pantofi ACBC ocupă în bagaj exact cât spațiu ocupă și un tricou. Pe epantofi.ro poți face cunoștință cu brandul inovator ACBC și poți personaliza și combina materialele pentru a obține încălțămintea care îți va satisface nevoile.

Încălțăminte ACBC - întrebări frecvente

ACBC – Ce e bine de știut despre acest brand?

Pe lângă faptul că produce cea mai inovatoare încălțăminte a momentului, ACBC a colaborat cu alte mărci de modă și îmbrăcăminte sportivă care doresc să aibă o producție cât mai sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Astfel, ACBC a colaborat cu Armani și Moschino, dar și cu alte mărci interesate de producția durabilă, care are la bază fibre de porumb, bumbac organic și poliester reciclat. Scopul brandului este de a produce încălțăminte calitativă și de a colabora cu cât mai mulți parteneri, pentru a pune astfel la punct un veritabil centru de dezvoltare pe linii ecologice.

ACBC – de unde vine numele brandului?

Când vine vorba de numele brandului ACBC, părerile sunt împărțite. Pe de o parte, se consideră că ACBC vine de la Advanced Commuter Basic Conceput, ACBC fiind primul brand de încălțăminte activă care încorporează designul inovator, modular și durabil în fiecare pereche de pantofi. Încă de la înființare, ACBC a pus accentul pe modularitate. Fondatorii s-au gândit că este nevoie doar de un fermoar pentru a reinterpreta adidașii și pentru a le schimba partea superioară. Astfel, ACBC este și un acronim pentru Anything Can Be Changed. Datorită materialelor bio-reciclate și a protejării animalelor, ACBC a cucerit inimile multor clienți și s-a bucurat de o evoluție constantă.

Încălțăminte ACBC - cum alegem dimensiunea corectă?

ACBC este cel mai inovator brand al momentului, care nu dă semne să se oprească din găsi noi modalități prin care să realizeze încălțăminte de calitate, durabilă și rezistentă la uzură, dar fără să dăuneze mediului, ba dimpotrivă, să recicleze tot ceea ce se poate recicla. Încălțămintea ACBC poate fi ușor intimidantă, dat fiind sistemul modular, însă clienții sunt încurajați să își aleagă talpa, tipul de piele sintetică și fermoarul. Dimensiunea este aceeași ca la orice alt tip de adidași.

În sus
«
»