Coș  (0)

Mănuși de schi

Ocazie
Premium

Mănuși pentru ski elegante – strălucește cu stil pe pârtie

Doamnele și domnișoarele își etalează frumusețea și stilul chiar și pe pârtie. Trendul dat de casele de modă se regăsește și în stilul abordat pe pârtie, toate nuanțele în trend și toate modele alese pentru costumele de ski pornesc de la producători de top. Accesoriile, cum ar fi ochelarii, căciulile și mănușile de ski sunt alese în același mod, fiecare doamnă și domnișoară dorind să obțină o ținută chic și elegantă. Pe lângă eleganța lor și aspectul estetic, mănușile trebuie să fie alese în așa fel încât să ofere confort, siguranță și protecție pe durata mai multor ore, astfel încât să nu simți frigul și umezeala. Alegerea perechii de mănuși potrivită și de calitate face ca acestea să poată fi purtate perioade mari de timp. Dacă le cureți și le întreții corespunzător nu este nevoie să îți schimbi mănușile în fiecare sezon, ci te poți bucura de ele mai multe sezoane.

Mănuși de ski pentru femei- moda în mai multe nuanțe

Găsești modele de mănuși de ski în nuanțe variate, modele de mănuși cu diferite inserții de materiale sau mănuși în culori uni cu inserții de altă culoare. În plus mănușile de ski pentru femei se găsesc și în variantele cu diferite modele brodate, astfel că vei impresiona prin alegerea făcută. Chiar dacă la exterior sunt fabricate din fâș acestea pot fi în culori vibrante care îți vor da o energie bună.

Mănuși pentru ski – cele mai bune brand-uri pe epantofi.ro

Dacă îți cauți mănuși de ski și vrei să te bucuri de calitate, atunci îți recomandăm să vizitezi epantofi.ro unde vei găsi o gamă variată de produse de la producători de top. Alege o pereche de mănuși de ski 4F dacă îți dorești protecție adecvată a mâinilor tale pe pârtie. Brand-uri precum Viking, Rossignol, Columbia sau Black Diamond se întrec în a-ți oferi produse de calitate, la fel cum te-au obișnuit cu toate produsele din palmaresul lor. Acești producători cu o vastă istorie în producerea echipamentelor pentru sporturile de iarnă știu exact care sunt necesitățile pe pârtie, astfel că vor oferi cele mai bune variante atunci când vine vorba de impermeabilitate, respirabilitate și protecție. Mănușile de ski pentru femei 4F îți protejează mâinile și îți asigură o temperatură constantă optimă astfel că nu vei simți frigul de afară. Găsești modele diferite de mănuși, cele cu cinci degete sau mănuși de ski cu un deget, așa numitele mănuși ski mittens.

Mănuși de ski – întrebări frecvente

Cum să speli mănușile de ski?

Pentru a-și păstra calitățile în timp și a te bucura cât mai mult de ele, este necesar ca mănușile de ski să fie spălate și întreținute conform indicațiilor date de către producător. Dacă nu respecți temperatura de spălare, sau dacă folosești detergenți nepotriviți, poți afecta calitățile mănușilor, și anume impermeabilitatea și respirabilitatea. O dată pierdute aceste calități, mănușile nu mai pot asigura căldura necesară pentru mâinile tale și nu te mai pot proteja de umezeală. Consultă eticheta produsului înainte de a le curăța, astfel încât să fii sigură că respecți indicațiile.

De unde să cumperi mănuși de ski?

Mănușile de ski se găsesc în toate magazinele cu echipamente sportive, mai ales în cele cu echipamente pentru sporturile de iarnă. Însă, cel mai simplu și fără a pierde timp prețios la cumpărături, îți poți achiziționa mănușile de ski preferate de pe epantofi.ro, acolo de unde îți poți alege cele mai potrivite mănuși. Iar dacă nu ești sigură ce mărime să alegi, consultă tabelul de mărimi pus la depoziția ta. Măsurând lățimea palmelor poți afla exact ce mărime de mănuși este cea potrivită, iar cu un click poți avea mănușile la tine acasă.

În sus
«
»