Coș  (0)

Mănuși tricotate

Ocazie
Premium
Nou

Mănuși pentru femei – moda de iarnă pentru vremea rece

Iarna ai nevoie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care să îți ofere tot confortul necesar în zilele geroase. Este foarte important să alegi produse de calitate, din materiale de calitate, cat mai naturale, pentru o protecție potrivită. Mănușile pentru femei sunt printre accesoriile de nelipsit din garderoba ta de iarnă. Fie că mergi la birou, sau că vrei să te bucuri de plimbări în natură, de sporturile de iarnă, mănușile vor asigura căldura necesară mâinilor tale și te vor proteja de ger și umezeală. Pe lângă utilitatea lor acestea sunt și foarte moderne, astfel că le vei purta și pentru definirea unei ținute. Mănușile de iarnă pentru femei sunt fabricate pentru confortul tău, iar mănușile mai subțiri, din piele, satin sau dantelă, sunt făcute pentru a-ți oferi eleganță în orice anotimp.

Mănuși călduroase pentru femei – verifică-le pe epantofi.ro

Dacă ești în căutare de mănuși călduroase pentru femei îți recomandăm să vizitezi epantofi.ro. Acolo vei descoperi o gamă largă de modele, fabricate din diferite materiale, potrivite pentru diferite ocazii. Alege mărimea corectă pentru a te bucura de confortul necesar, iar acest lucru îl poți face măsurând lățimea palmelor și comparând cu tabelul de mărimi pus la dispoziția ta în magazinul online. Îți poți comanda perechea de mănuși preferată și o vei primi la tine acasă în cel mai scurt timp posibil, astfel că nu este nevoie să pierzi timpul la cumpărături. Alege din gama de mănuși de fâș, de nailon, sau mănuși croșetate de lână.

Mănuși pentru femei pentru fiecare ocazie

Doamnele și domnișoarele poartă mănuși cu diferite ocazii, nu doar atunci când au nevoie să se protejeze de vremea rece. Astfel că poți alege mănușile elegante, din satin sau dantelă, la o ocazie specială, când porți o rochie elegantă. De asemenea, poți alege mănușile din piele, care sunt fabricate în așa fel încât sunt foarte delicate și subțiri și le poți asorta unei haine de blană, într-un context care cere eleganță și rafinament. Pe pârtie sau la plimbările în aer liber poți opta pentru mănușile din fâș sau nailon, cu interior gros, care te vor feri de umezeală și nu vor permite mâinilor să transpire, asigurând astfel un confort termic optim. mănușile din lâna pentru femei, croșetate, fie ele cu degete sau cele cu un singur deget, sunt potrivite pentru a asigura o temperatură constantă a mâinilor în zilele geroase.

Mănuși croșetate – întrebări frecvente

Mănuși pentru femei – croșetate, de lână sau de nailon?

mănușile croșetate pentru femei sunt potrivite atat pentru o ținută sport, cât și pentru o ținută casual sau chiar mai elegantă. mănușile din lână îți vor asigura un confort termic potrivit zilelor geroase și îți vor proteja mâinile de ger și umezeală. mănușile din nailon au ca principală caracteristică faptul că sunt impermeabile și nu permit trecerea umezelii prin ele. Acestea, daca au o căptușeală groasă, sunt perfecte la joaca în zăpadă.

Cum sunt denumite mănușile fără degete?

Modele de mănuși sunt variate. Există mănuși din piele, simple sau cu diferite broderii, sau mănuși din lână, fie că vorbim de cele croșetate sau de cele fabricate din lână împâslită. Cele cu 5 degete sunt preferate de foarte multe doamne și domnișoare deoarece sunt ușor de folosit, ai o prindere naturală a obiectelor. Însă există și mănușile cu un singur deget, în limba română nu au o denumire specifică, însă în limba engleză le regăsim sub denumirea de Mitts. Mănușile cu un deget pentru femei sunt considerate a fi mai călduroase, și asta datorită faptului că îți țin degete unite. Acestea pot fi fabricate din lână, croșetate, sau din fâș, și se pretează foarte bine să le folosești atunci când petreci mult timp în aer liber.

În sus
«
»