Coș  (0)

Mănuși de schi

Ocazie
Nou

Mănuși pentru ski elegante – strălucește cu stil pe pârtie

Atunci când vorbim de modă nu ne limităm doar la moda de stradă, la hainele și încălțămintea pe care le purtăm la locul de muncă sau în viața de zi cu zi în activitățile pe care le desfășuram. Tendințele în modă se consultă și când alegem îmbrăcămintea și accesoriile pe care le purtăm pe pârtie. Sporturile de iarnă au creat o întreagă industrie pe lângă ele, astfel că brand-uri renumite se întrec în crearea de ținute perfecte pentru a fi purtate pe pârtie, atât pentru doamne cât și pentru domni. Culorile în trend, modelele alese, sunt date de către casele de modă. Accesoriile nu sunt mai prejos, fie că vorbim despre ochelari, căciuli sau mănuși de ski. Îți poți alege o pereche de mănuși elegante cu care să ieși în evidență, dar care să îți asigure în același timp confortul necesar în zilele reci.

Mănuși de ski pentru bărbați – moda în mai multe nuanțe

Mănușile de ski pentru bărbați se găsesc acum în nuanțe la fel de multe ca cele pentru femei. Acestea se asortează de obicei costumului de ski ales. Nu se mai merge doar pe nuanțe neutre sau culori „masculine”, un domn poate la fel de bine să poarte un costum roșu sau fucsia, la fel pot fi și mănușile. Pe lângă culorile uni, pot fi mănuși cu modele, cu inserții de altă culoare, toate având scopul de a te pune în evidență și de a te proteja de frig și umezeală. Materialele folosite pentru fabricarea acestor mănuși sunt de înaltă calitate în așa fel încât să te protejeze de frig și să fie prietenoase cu pielea ta. De obicei învelișul exterior este din fâș, în

Mănuși pentru ski – cele mai bune brand-uri pe epantofi.ro

Dacă vrei să îți achiziționezi cele mai bune mănuși de ski, nu ezita să vizitezi epantofi.ro unde vei putea alege dintre modelele oferite de către branduri de succes. Poți să găsești mănuși de ski 4F sau mănuși de ski pentru bărbați Salomon. Brand-uri celebre precum Volcom, Rossignol, Viking sau Columbia se întrec în a-ți oferi cele mai bune variante de mănuși pe care să le porți pe pârtie. Mănușile de ski 4F sunt potrivite pentru vremea rece din timpul iernii. Poți alege dintre modelele de mănuși de ski cu un deget sau mănuși de ski cu cinci degete. Pe epantofi.ro găsești modele și culori care să te mulțumească, în mărimea potrivită pentru tine, iar pentru asta poți consulta tabelul de mărimi din magazinul online.

Mănuși pentru ski – întrebări frecvente

Cum să speli mănușile de ski?

Pentru a-și păstra caracteristicile, cum ar fi impermeabilitatea, respirabilitate sau capacitatea de a păstra o temperatură constantă și optimă prin blocarea transferului de căldură, este necesar ca mănușile de ski pe care le folosești să fie spălate și întreținute conform instrucțiunilor date de producător. Pe eticheta produsului vei găsi toate informațiile referitoare la temperatura de spălare, la tipul de detergenți care pot fi folosiți și la metodele de uscare.

Mănuși pentru ski – cu un deget sau cu 5 degete?

mănușile de ski pentru bărbați pot fi cu un deget, acele numite mănuși de ski mittens, sau mănuși de ski cu 5 degete. Avantajele mănușilor cu un deget este acela că păstrează o temperatură mai bună în interior, neavând degete individual protejate căldura este mai mare. Ca și avantaj pentru mănușile cu cinci degete este acela că ai o prindere mult mai bună și îți este mai ușor să folosești anumite obiecte, chiar dacă porți mănușile. Însă, orice variantă ai alege, criteriul principal trebuie să fie siguranța și confortul pe care ți le oferă.

În sus
«
»