Coș  (0)

Mănuși din piele

Ocazie
Premium
Nou

Mănuşi din piele pentru bărbaţi-selecţie largă

Includerea unei perechi de mănuşi de piele pentru bărbaţi în ţinutele masculine, reprezintă un act foarte elegant, în acelaşi timp practic şi confortabil. Gama modelelor de mănuşi din piele este extrem de variată, astfel că indiferent care ar fi tendinţele tale în materie de vestimentaţie şi stil, îţi vei găsi cea mai potrivită variantă. Alegând să porţi mănuşi din piele, vei conferi ţinutelor tale un farmec aparte, iar modelul potrivit va spori aerul masculin. Fie că sunt incluse în ţinute sport, fie că accesorizează o vestimentaţie elegantă, perechea de mănuşi de piele pentru bărbaţi va deveni accesoriul de bază care va cadra foarte bine cu borseta sau servieta, încălţămintea, portofelul şi cureaua. Dacă preferi ţinutele non-conformiste şi pline de originalitate, nu ezita să îţi accesorizezi chiar şi ţinutele de vară cu o pereche de mănuşi din piele de vară pentru bărbaţi. Acestea vor cadra foarte bine cu gecile din piele sau demin, cu vestele accesorizate cu multe buzunare, precum şi cu pantalonii tip camuflaj.

Mănuşi de piele pentru bărbaţi-iarnă şi pentru condus

Confortul şi utilitatea mănuşilor din piele vor fi cel mai bine demonstrate pe durata iernii, atunci când temperaturile scad şi gradul de umiditate este foarte mare. Alegând să porţi mănuşi bărbaţi piele iarna, nu doar că îţi vei accesoriza inspirat ţinutele, dar îţi vei asigura şi confortul termic necesar. Modelele de mănuşi de piele pentru bărbaţi pentru şofat reprezintă cea mai bună alegere atunci când trebuie pregătită maşina pentru drum, dar şi când intenţionezi să îţi protejezi mâinile şi să le menţii confortul termic şi dexteritatea. De asemenea, acestea îţi vor oferi şi o experienţă plăcută pe timpul şofatului, oferindu-ţi posibilitatea de a manevra volanul cu uşurinţă. Pe perioada rece, atunci când mâinile sunt expuse masiv temperaturilor scăzute şi vântului, ar trebui să ai întotdeauna la îndemână o pereche de mănuşi izolante din piele pentru bărbaţi, extremităţile fiind zonele prin care vei pierde cea mai multă căldură, mănuşile protejându-te de umezeală, frig şi îngheţ.

Perfect pentru un costum-mănuşi elegante de piele pentru bărbaţi

Pielea reprezintă un element natural caracterizat prin rezistenţă, impermeabilitate, capacitatea de a izola termic, dar şi prin frumuseţe şi eleganţă. Dacă eşti pasionat de modă şi preferi ţinutele clasice, o pereche de mănuşi bărbaţi elegante din piele se va dovedi extrem de utilă, atunci când vrei să îţi accesorizezi cu stil ţinuta. Poţi adopta purtarea mănuşilor din piele, atunci când porţi un costum din stofă şi un palton. Acestea vor fi asortate cromatic pantofilor şi borsetei sau servietei. Dacă ai ales să porţi mănuşi din piele la ţinuta elegantă, trebuie să ştii că este recomandat să le scoţi imediat ce ai intrat într-o încăpere, de asemenea fiind lipsit de eleganţă să dai mâna cu cineva atâta timp cât porţi mănuşi. Pentru această formă de salut, îţi vei îndepărta mănuşa mâinii drepte, chiar dacă eşti în aer liber şi afară este foarte frig.

Mănuşi de piele-Întrebări frecvente

Conducerea unei maşini cu mănuşi, ce face?

A adopta mănusi de piele pentru bărbaţi pentru şofat îţi va acorda un plus de protecţie în faţa temperaturilor scăzute pe timpul iernii. Acest tip de mănuşi îţi poate fi folositor şi în restul anului, asigurându-ţi o experienţă sigură la volan, prin crearea unei aderenţe mai bune între palmă şi volan.

Cum să îngrijeşti mănuşile de piele?

Mănuşile realizate din piele nu pot fi spălate, eventual doar tratate cu substanţe speciale, un procedeu greu de realizat acasă. Pentru a le întreţine într-o stare bună, mănuşile din piele vor fi şterse regulat cu un ulei hidratant. Pe perioada în care nu sunt purtate, acestea vor fi depozitate în cutii de carton, având grijă să nu se cuteze pielea.

În sus
«
»