Coș  (0)

Mănuși tricotate

Ocazie
Premium
Nou

Mănuși pentru bărbați – stil pentru diferite tipuri de vreme

Mănușile sunt un accesoriu foarte la modă, cu o istorie vastă. Dacă inițial acestea erau purtate pentru a asigura confort termic și a proteja mâinile de frig, umezeală sau alți factori externi dăunători, acum mănușile se poartă ca un accesoriu care completează o ținută. Un bărbat elegant va purta mănuși și în alte situații, cum ar fi la condus. Mănușile pentru bărbați pot fi fabricate din diferite tipuri de materiale, așa că se pot adapta foarte ușor în funcție de vremea de afara. Dacă atunci când gerul este foarte mare bărbații vor purta mănuși de lână, sau de fâș, căptușite cu materiale cum ar fi lâna sau blana, când vremea nu este foarte rece mănușile simple de piele vor fi cea mai bună alegere.

Mănuși călduroase pentru bărbați – verifică pe epantofi.ro

Mănușile de iarnă pentru bărbați au devenit un accesoriu nu doar dorit, dar și purtat de către foarte mulți bărbați. Mănușile călduroase pentru bărbați sunt printre piesele de bază în iernile geroase. Acestea sunt fabricate din materiale naturale la interior, care țin cald și care fac din acestea niște mănuși de iarnă izolate pentru bărbați, iar la exterior acestea sunt fabricate din materiale impermeabile, cum ar fi nailon sau fâș, pentru a proteja mâinile de pătrunderea umezelii și a frigului. Pe epantofi.ro găsești o gamă variată de mănuși, fabricate din diferite materiale, în diferite culori și mărimi. Brand-uri precum The North Face, UGG, Columbia sau Polo Ralph Lauren se întrec în a oferi modele chic, moderne, de calitate, care să îți protejeze mâinile în mod optim. Iar dacă producătorii de echipamente sportive, cum ar fi The North Face și Columbia îți oferă modele sport, de fâș sau nailon, la brand-ul Polo Ralph Lauren poți să găsești modele de mănuși croșetate, din lână, cu diferite modele interesante, cu degete sau fără, mănuși perfecte pentru o zi geroasă.

Mănuși de iarnă pentru bărbați – câștig împotriva celui mai mare ger

Mănușile de lână pentru bărbați sunt în topul alegerilor domnilor de pretutindeni. Acest material este cel mai potrivit pentru zilele geroase. Lâna nu permite transferul termic, astfel că îți protejează mâna păstrând o temperatură constantă și optimă. De asemenea, mâna nu îți va transpira în aceste mănuși. Mărimile mănușilor pentru bărbații sunt aceleași ca la haine, poți alege de la XS la XXL, iar mărimea se alege măsurând lățimea palmelor și consultând tabelul de mărimi pe care îl găsești în magazinele online acolo de unde îți poți comanda mănușile preferate. Dacă le vei întreține corespunzător, curățându-le în funcție de materialul din care sunt fabricate, te vei bucura de ele pentru mult timp.

Mănuși croșetate – întrebări frecvente

Mănuși de lână pentru bărbați. Sau poate croșetate?

Mănușile croșetate pot părea demodate, te gândești la cum îți croșeta bunica ta mănuși pentru a-ți proteja mânuțele în iernile geroase din copilăria ta. Poți avea aceleași mănuși croșetate, să te bucuri din nou de căldura pe care o simțeai când erai mic, însă acestea sunt moderne și se întrețin mult mai ușor datorită tehnicilor de ultimă generație de tratare și prelucrare a materialelor. Mănușile de lână pot fi spălate și la temperaturi mai ridicate, deoarece acestea nu se vor mai strânge, având în vedere că acest material este predispus să se micșoreze la temperaturi ridicate.

Mănuși pentru bărbați – sunt bune în mașină?

Dacă alegi să porți mănuși atunci când ești la volan, atunci ar trebui să alegi unele din piele, care vor face aderență bună cu suprafața volanului și nu riști să îți alunece mâna și astfel să provoci anumite probleme în trafic. Mănușile la volan dau o eleganță aparte, deci pot fi purtate cu succes și în mașină.

În sus
«
»