Coș  (0)

Mănuși pentru copii

Ocazie
Nou

Mănuși cu un deget și impermeabile pentru copii

Copiii adoră să se joace afară în aer liber, chiar și iarna. Iar pentru tine ca părinte este foarte important să îi asiguri tot confortul necesar pentru dezvoltarea și creșterea lui sănătoasă, chiar și în condiții de frig extrem. Copiilor le place zăpada și adoră să se joace cu bulgări și să facă oameni de zăpadă. Pentru asta au nevoie de mănuși pentru copii bune, impermeabile și călduroase, care să le păstreze mâinile calde și uscate. Poți să alegi dintre modelele cu cinci degete sau cu un deget, de preferat fabricate din fâș ca și strat exterior și un strat interior călduros și pufos.

Mănuși de iarnă pentru copii – distracție în frig

Oameni de zăpadă, bulgări, săniuș, toate astea în multe ore pe zi petrecute în aer liber. Iarna este în mod sigur anotimpul preferat al copiilor și tot ce trebuie să faci pentru ca ei să fie bucuroși și să se dezvolte armonios este să le asiguri necesarul pentru sănătatea și confortul lor. Echipamentele de iarnă pentru copii sunt în primul rând ușoare, pentru că aceștia au nevoie să se miște liberi și cât mai mult. Materialele folosite la îmbrăcămintea și încălțămintea copiilor trebuie să fie naturale, prietenoase cu pielea lor, dar în același timp suficient de rezistente și de bune încât să le asigure confort pe durata întregii zile. Mănușile trebuie să împiedice pătrunderea umezelii și a frigului până la pielea delicată a micuților, de aceea este important să alegi niște mănuși de iarnă impermeabile pentru copii. Sănătatea lui e în mâinile tale, iar tu poți face cele mai bune alegeri dacă te informezi corect despre materialele și produsele potrivite pentru copilul tău.

Mănușile pentru copii cu sfoară sunt soluția potrivită pentru orice toddler

Când copilul tău e micuț este de la sine înțeles că îi va fi foarte greu să poarte mănuși de iarnă pentru copii și să le păstreze în mâini toată perioada cât stă afară. De aceea, la o plimbare scurtă prin parc, poți observa căzute în zăpadă micuțele mănuși pierdute de către copii. Alege pentru copilul tău mănușile pentru copii cu sfoară. Acestea sunt legate una de cealaltă și trecute prin mâneca gecilor, în așa fel încât chiar și scoasă din mână mănușa rămâne agățată de hainele micuțului tău. De obicei acestea sunt de tipul celor cu un singur deget, adică mitts pentru copii, astfel încât mânuța micuțului tău va fi protejată și încălzită așa cum trebuie. Lâna este un material des folosit la articolele pentru copii, deoarece aceasta nu permite transferul de căldură și va păstra o temperatură constantă optimă pentru binele copilului tău. Mănușile copiilor sunt de obicei cu strat exterior impermeabil, deoarece aceștia se vor juca mult în zăpadă iar umezeala nu are ce să caute în interiorul mănușilor.

Mănuși pentru copii – întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea potrivită pentru mănușile copiilor?

Pentru a alege mărimea mănușilor pentru copii este suficient să alegi din oferta magazinului produsele adecvate vârstei copilului tău. De obicei mărimea mănușilor corespunde cu mărimea hainelor, care este deseori exprimată în vârsta copiilor. Vei găsii astfel mănuși de la vârsta de 0 luni până la 36 luni, apoi vârsta va fi scrisă în ani sau cm, până la 14-16 ani.

Mănuși pentru copii – de unde să le cumperi?

mănușile de zăpadă pentru copii le poți achiziționa din magazine de profil, cu echipamente sportive, dar cel mai simplu ar fi să vizitezi epantofi.ro pentru a beneficia de cele mai bune oferte și de o gamă variată de astfel de produse. Poți să alegi din multitudinea de modele și culori și să găsești cea mai bună variantă pentru copilul tău, pentru confortul și sănătatea lui.

În sus
«
»