Coș  (0)

Mănuși de schi

Ocazie

Mănuşi de schi-pentru fete şi băieţi

Practicarea sporturilor de iarnă reprezintă una dintre cele mai îndrăgite activităţi la care pot lua parte copiii pe timpul sezonului rece. Dacă micuţii tăi se numără printre iubitorii sporturilor de iarnă, atunci trebuie să acorzi o mare atenţie pregătirii lor, tocmai pentru ca aceste activităţi să se desfăşoare în siguranţă. În primul rând, copiii vor porni pe pârtia de schi doar atunci când sunt antrenaţi în acest sens. Un alt aspect extrem de important, este cel al echipamentului. Echipamentul de schi presupune costumul impermeabil, schiurile, casca şi ochelarii de protecţie, precum şi mănuşi de schi. Acest tip de mănuşi este realizat din materiale impermeabile, dar şi extrem de rezistente la uzură, având în vedere şocurile la care pot fi supuse prin contactul direct cu accesoriile de schi. Dacă trebuie să alegi mănuşi de schi pentru o fată, este bine să ştii că modele puse la dispoziţie sunt extrem de variate, atât ca design, cât şi ca nuanţe.

Mănuşi de schi pentru copii, chiar şi pentru un copil de 2 ani

La capitolul mănuşi de schi pentru copii, o categorie aparte este alocată micuţilor, astfel că poţi procura chiar şi mănuşi de schi pentru un copil de 2 ani, acestea fiind realizate pe tiparul mănuşilor mitene, respectiv cele care acoperă întreaga palmă, având o secţiune separată doar pentru degetul mare. Acest model va asigura confort termic mânuţelor, fiind prevăzute cu o căptuşeală consistentă, va fi uşor de purtat şi simplu de pus. Pentru aventura de pârtie, vei alege mănuşi de schi pentru un copil de 3 ani, fie modelul mănuşilor mitene, fie cel obişnuit, cu cinci degeţele. Echipând copiii cu mănuşi de schi le asiguri confortul termic şi îi protejezi în faţa posibilelor lovituri. Un echipament de schi nu va fi complet fără perechea de mănuşi potrivită, astfel că varietatea de modele îţi va oferi şansa de a alege pentru copii, cel mai potrivit şi sigur model.

Aventuri la schi cu copii în mănuşi 4F

Fie că vei procura mănuşi de schi fete, fie că trebuie să echipezi un puşti de doar 2 anişori, magazinele de specialitate îţi oferă posibilitatea de a procura modele de mănuşi de schi pentru copii realizate sub semnătura brand-urilor celebre, astfel încât micii şi tinerii pasionaţi de schi să se bucure în siguranţă de aventurile de pe pârtiile de schi. Echipamentul de schi trebuie să conţină mănuşi de cea mai bună calitate, realizate din materiale robuste şi impermeabile, să deţină căptuşeala adecvată şi sistemul de regrare a mărimii pe încheieturii mâinii. Doar echipaţi cu mănuşi de calitate, copiii se pot aventura pe pârtiilşe pline de zăpadă, fără a fi expuşi riscului de a pătrunde umezeala în mănuşi şi de a le îngheţa mâinile. Pentru confortul şi siguranţa celor mai mititei, se recomandă procurarea mănuşilor cu cât mai puţine cusături, astel încât să se limiteze pierderile de căldură.

Mănuşi de schi-Întrebări frecvente

Mănuşi de schi pentru copii, de unde să cumpăr?

Magazinele de specialitate pun la dispoziţia clienţilor echipamente sportive pentru toate categoriile de clienţi. Astfel, mănuşi de schi pentru copii poţi procura fie vizitând sediile magazinelor specifice, fie accesând site-urile de specialitate. Oricare dintre aceste variate îţi va pune la dispoziţie o gamă foarte largă de modele şi mărimi de mănuşi de schi pentru copii.

Cum să alegi mărimea mănuşilor de schi pentru copii?

Perechea de mănuşi de schi pentru copii ar trebui să permită libertate de mişcare, astfel că nu vor fi procurate mănuşi strâmte. Fixarea mănuşilor pe palme se va face cu ajutorul sistemului de reglare de pe încheietură. În cazul celor mititei, mănuşile se aleg în funcţie de vârstă, iar pentru copiii mai mari, măsura va fi cu doi centimetri mai mare faţă de circumferinţa palmei.

În sus
«
»