Coș  (0)

Ceasuri

Filtre active:

  • Eticheta:  Nou
Sterge tot

Ceasuri

Premium
Nou

Cum să alegi ceasul potrivit pentru tine?

Un ceas este un accesoriu esențial, pe care îl porți practic în fiecare zi, este ca o extensie a ta și ca atare, trebuie să fie perfect. Fie că este vorba de ceasuri de damă sau ceasuri bărbătești, alegerea unui ceas trebuie să fie una care se potrivește garderobei și stilului tău de viață. Indiferent dacă ești o persoană căreia îi place să-și petreacă timpul în aer liber, în căutare de de senzații tari sau pur și simplu iubești luxul, ceasul perfect trebuie să fie unul în ton cu personalitatea ta. Ține cont de acest lucru când faci cumpărături, iar noul tău accesoriu te va satisface în toate privințele.

Mărci de ceasuri – de ce să ții cont atunci când alegi un ceas?

Alegerea ceasului perfect pentru tine sau pentru alții poate părea puțin descurajantă la început. Înainte de a cumpăra ceasuri pentru tine sau pentru altcineva, ia în calcul interesele, hobby-urile, stilul și gusturile acelei persoane. Dacă este pasionat de spoturi, atunci ar trebui să cauți ceasuri sport. Pentru fashioniste, aruncă un ochi la categoria de ceasuri pentru fete. Pe epantofi.ro găsești o selecție variată de ceasuri - ceasuri G-Shock, ceasuri Casio, ceasuri Michael Cross, ceasuri Adriatica, ceasuri Lorus și multe altele dintre care poți alege pentru a le face cadou sau păstra doar pentru tine.

Cum asortezi corect un ceas cu îmbrăcămintea?

Un ceas este un accesoriu personal menit să se potrivească cu ținuta ta. Există câteva lucruri importante pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îți asortezi ceasurile cu ținuta. Acestea sunt culoarea, modelul, textura, dimensiunea ceasului și materialul din care este fabricat. Ceasul este un accesoriu căruia trebuie să-i acorzi la fel de multă atenție ca și hainelor tale. Poate fi distractiv să experimentezi cu diferite culori și materiale, însă în mod cert piesele trebuie să se potrivească. Înainte de a te decide asupra unui stil, asigură-te că știi clar cu ce tip de îmbrăcăminte se va potrivi. Ceasul tău ar trebui să-ți completeze ținuta, nu să fie în centrul ei.

Ceasuri – Întrebări frecvente

Ce ceasuri sunt la modă?

Ceasurile la modă astăzi sunt cele care se aliniază cu tehnologia, dar asta nu înseamnă că mecanismele clasice nu mai sunt în atenția iubitorilor de ceasuri. Doamnele aleg acum să cumpere ceasuri cu cadrane mai mici și cristale sofisticate, iar domnii optează pentru ceasuri cu funcții mai avansate din punct de vedere tehnologic, cum ar fi GPS trackingul sau senzorii pentru monitorizarea sănătății.

Ceas de damă – pe care să-l alegi?

Alegerea stilului sau a formei carcasei pentru ceasurile de damă este importantă. Forma clasică continuă să fie tot cea rotundă, însă unele femei preferă ceasuri mai îndrăznețe de formă pătrată, cu un aspect ușor masculin. Ceasurile dreptunghiulare pot fi și ele foarte șic, în timp ce ceasurile cu forme curbate pot fi, de asemenea, foarte distractive și atrăgătoare. Diferitele tipuri de ceasuri de damă pot varia de la ceasuri casual/de zi cu zi până la ceasuri sport, mai funcționale.

Ce ceas bărbătesc să alegi zilnic?

Alegerea ceasului de zi cu zi depinde în mare măsură de locul în care îți petreci timpul. Pentru sport, afaceri și îmbrăcăminte casual, cele mai bune opțiuni sunt ceasurile sport cu diverse modele din care să alegi. În această categorie întră ceasurile automate cu quartz, care au costuri reduse de întreținere și înlocuire a bateriei. În ceea ce privește ceasurile fashion cu design retro pentru bărbați, un mecanism atrăgător precum cel automat sau calendarul perpetuu este ese

În sus
«
»