Coș  (0)

Aigner

Filtre active:

  • Producător:  Aigner
Sterge tot

Aigner

Ocazie
Premium

Aigner - încălțăminte din piele premium pentru clienți exigenți

Aigner este un brand popular de primă clasă, cu trei specialități de produse, și anume încălțăminte, genți și accesorii, pielea naturală fiind materialul preferat. Măiestria unică, accentul pus pe calitatea superioară, împreună cu tradiția și perfecțiunea, au transformat Aigner într-un brand premium, admirat în mod constat la festivalurile de modă din Milano. Fiecare piesă din colecția Aigner este recognoscibilă în întreaga lume datorită inițialei „A” și acelei mici forme de potcoavă. Această caracteristică distinctivă trădează gusturi alese.

Încălțăminte Aigner - manopera de înaltă calitate combinată cu un stil atemporal

Recunoscut la nivel internațional, Aigner este un producător de încălțăminte și articole din piele pentru doamne și domni. În prezent, Aigner este în continuare un brand puternic, care propune produse luxoase și atemporale, respectând în același timp valorile și principiile care au stat dintotdeauna la baza brandului. Aigner este prezent la nivel global în peste 20 de țări, exprimând rafinamentul într-o colecție cuprinzătoare de genți, curele, încălțăminte și accesorii.

Aigner - nu doar pantofi. O gamă largă de accesorii din piele de la un producător de top

Deși colecția de încălțăminte Aigner este una deosebit de cuprinzătoare și fabricată ca pentru a răspunde celor mai exigente cerințe, doamnelor și domnilor le sunt propuse și o varietate de accesorii din piele, care reflectă valorile și eleganța specifică brandului Aigner. Rafinamentul care a făcut ca Aigner să devină un brand premium se observă în fiecare geantă, curea sau portofel. De asemenea, călătoriți cu stil cu gențile de bagaje Aigner, fabricate din aceleași materiale calitative și cu o atenție sporită asupra funcționalității, dar și asupra micilor detaliilor.

Încălțăminte Aigner – întrebări frecvente

Aigner – ce e bine de știut despre acest brand?

S-ar putea spune că Aigner și-a început cariera și totodată povestea de succes la casele Haute Couture din Paris. În anul 1950 și apoi în 1965, a înființat propria companie care se afla la New York și, respectiv, la München. Dragostea față de tradiție, dar și angajamentul față de lux, au stat dintotdeauna la baza succesului brandului Aigner. În prezent, brandul este recunoscut la nivel internațional pentru încălțămintea și articolele din piele.

Aigner – care este istoria acestei companii?

În urmă cu mai bine de 50 de ani, Etienne Aigner a revoluționat moda feminină, propunând o gamă cuprinzătoare de pantofi, genți de mână și accesorii din piele deosebit de cochete și calitative. Pentru femeia de cariera, pantofii Aigner reflectau un stil elegant și sofisticat, în timp ce o curea Aigner era un vis. În prezent, compania se lansează într-o extindere ambițioasă a propriului lanț de magazine, inclusiv magazine online. Clienții care pășesc în magazinele Aigner proaspăt deschise sunt tratați cu un aspect nou și bogat. În continuare, linia de produse Aigner este alcătuită din clasici tradiționali, dar se observă și o puternică modernizare a conceptului.

Aigner – cum a apărut această denumire de brand?

Aigner vine de la numele fondatorului, Etienne Aigner, un imigrant belgian care, atunci când a fondat compania în anul 1950, lucra din propriul său apartament, realizând curele și centuri de inspirație ecvestră. Timp îndelungat, colecția Aigner s-a axat pe clasic și pe tradiținal și, de abia recent, s-a actualizat gama de produse, precum și imaginea brandului, inclusiv în comerțul cu amănuntul.

În sus
«
»