Coș  (0)

Bama

Filtre active:

  • Producător:  Bama
Sterge tot

Bama

Ocazie
Nou

Accesorii încălțăminte Bama – pentru ca pantofii tăi să arate mereu ca noi!

Modul de întreținere a pantofilor pe care îi folosești zilnic sau la ocazii speciale este unul decisiv pentru o utilizare cât mai îndelungată a acestora și pentru un aspect cât mai plăcut. Pentru ca încălțămintea să reziste cât mai mult în timp, este important ca modul de curățare și întreținere să fie unul adecvat. Spălarea la mașina de spălat, la temperaturi mari sau la prea multe rotații, apoi uscarea în uscătorul de rufe electric ar putea însemna începutul sfârșitului pentru pantofii tăi. Însă dacă folosești, în schimb, produse de curățare concepute special în acest sens și respecți toate indicațiile oferite de producător în ceea ce privește curățarea, este posibil să te poți bucura cât mai mult timp de pantofii tăi. În acest sens, poți achiziționa accesorii pentru pantofi Bama, soluția ta la nevoile de curățare a pantofilor.

Accesorii pentru pantofi Bama – de ce merită să ai grijă de pantofi?

Achiziția unor accesorii pentru încălțăminte Bama de pe epantofi.ro și utilizarea acestora conform indicațiilor de pe ambalaj îți garantează un aspect cât mai plăcut și o utilizare cât mai îndelungată posibil a pantofilor tăi. Este important să ții cont de indicațiile de pe eticheta accesoriilor de curățare, dar și de indicațiile date de producătorul încălțămintei – dacă este vorba despre materiale speciale, care necesită o anumită întreținere, astfel încât să poți prelungi cât mai mult posibil durata de viață a pantofilor tăi. Pentru că aceștia te duc zilnic în locurile dorite, pentru că îți sunt alături la propriu la fiecare pas pe care îl faci, merită toată atenția și îngrijirea pe care i le poți oferi. Alegând accesorii curățare pantofi Bama, alegi, de fapt, modalitatea potrivită de a te bucura de încălțămintea ta cât mai mult timp și într-un mod cât mai plăcut posibil.

Bama – o gamă largă de accesorii pentru curățarea pantofilor pe epantofi.ro

Pe epantofi.ro poți găsi numeroase cosmetice Bama pentru pantofi potrivite pentru curățarea pantofilor tăi. Poți alege cremă Bama pentru încălțăminte, lichid de curățat sau impregnator Bama, spumă de curățat cu protecție renovator de culoare, șampon sau deodorant pentru încălțăminte. De asemenea, poți găsi numeroase accesorii Bama pentru încălțăminte, de la șireturi pentru încălțăminte sau încălțător la tălpici cu încălzire sau diverse cârpe sau bureți utilizați pentru curățarea pantofilor. Poți alege produsele de care ai nevoie printr-o simplă navigare pe site, iar pachetul de îngrijire a pantofilor poate fi ales cu ușurință în orice configurația dorită. În acest fel, pantofii vor arăta tot timpul mai bine, iar rezistența lor în timp va crește, având parte de o îngrijire și o curățare adecvată, realizată la timp.

Bama - întrebări frecvente

Cum să cureți pantofii din piele de căprioară?

Există materiale pretențioase, a căror curățare trebuie să se facă în mod corespunzător pentru a-și păstra aspectul inedit cât mai mult timp. De exemplu, pantofii din piele de căprioară trebuie curățați cu materiale speciale, prin simpla aplicare a acestora pe suprafața pantofilor și curățare ușoară, astfel încât durata de viață să le fie prelungită cât mai mult timp posibil.

Șampon pentru pantofi Bama – cum se folosește?

Alături de alte creme sau spumă și lichid de curățare pantofi Bama, șamponul pentru pantofi este unul inedit. Pentru a-l folosi cu succes, va fi nevoie să îndepărtezi praful și murdăria de pe pantofi, apoi pur și simplu aplici șamponul pe toată suprafața pantofilor cu o perie adecvată, iar pentru îndepărtarea lui este nevoie de o simplă cârpă umedă. Pantofii vor rămâne curați, indiferent de materialul din care sunt realizați – chiar și pielea naturală.

În sus
«
»