Coș  (0)

Cizme pentru bărbați Merrell

Filtre active:

  • Producător:  Merrell
Sterge tot

Cizme pentru bărbați Merrell

Merrell e o firmă americană prezentă pe harta producătorilor de încălţăminte din lume, încă din anii 80, fiind cunoscută datorită pantofilor trekkings de specialităţi diverse. Merrell dintotdeauna corespunde cu o tehnologie dezvoltată, datorată eforturilor fondatorilor, de popularitatea schiurilor Rossignol şi interesul pentru pantofii la comandă Randy J. Merrell. Tehnologiile precum Merrell Air Cushion Midsole, M-Select Fresh sau M-Select Warm servesc nu doar pentru o amortizare corespunzătoare pe teren, dar ating şi alte aspect legate de securitatea piciorului – protecţie antibacteriană, împotriva apei şi frigului. Tălpile Vibram şi Grip sunt create în funcţie de teren. Merrell este o alegere de încredere pentru cei activi.

Incaltaminte sport Merrell

De-a lungul anilor, nevoile celor care cauta confectii si incaltaminte special destinata iesirilor in aer liber s-au schimbat, pe masura ce noi si noi sporturi si escapade au capatat popularitate. Merrell tine pasul cu aceasta evolutie de mentalitate si continua sa evolueze pentru a satisface nevoile celor ce iubesc aventura. Noile tehnologii Merrell sunt proiectate pentru a oferi confort si performanta atat in mediul natural, cat si in cel urban.

Incaltamintea Merrell beneficiaza de tehnologia de amortizare si sustinere Q-Form si Trailspring si de un sistem patentat de sireturi si legaturi Omni-Fit. Si Merrell pune aceeasi atentie pentru detaliu si in colectiile sale de confectii: bluzele, pantalonii si jachetele Merrell sunt performante, perfect functionale si fiabile. In plus, compania foloseste materiale izolante naturale precum lana Merino, alaturi de tehnologiile performante Slick Seam™, Opti-Shell™ sau Bio-Blend™ pentru a-ti garanta confortul in orice moment. Merrell stie ca pentru un iubitor al naturii, calatoria este la fel de importanta ca atingerea destinatiei. Acesta este motto-ul care a inspirat compania in toti acesti ani si de aceea orice aventura vei alege, Merrell iti va fi aproape.

Ocazie
În sus
«
»