Coș  (0)

Pantofi de zi cu zi pentru bărbați Dr. Martens

Filtre active:

  • Producător:  Dr. Martens
Sterge tot

Pantofi de zi cu zi pentru bărbați Dr. Martens

DR Martens înseamnă unicitate, personalitate și calitate ori de câte ori vine vorba despre încălțăminte. Destinat oamenilor care au un stil propriu și care vor să iasă în evidență prin ceea ce poartă, DR Martens a reușit să facă față timpului pentru mai bine de 100 de ani.

Când a început istoria DR Martens?

Începutul brandului care avea să schimbe conceptul de încălțăminte a fost unul modest și a avut în prim plan familia Griggs, care producea încălțăminte într-un mic orășel din Anglia. Acest lucru se întâmpla în 1901.

1960 a fost anul în care DR Martens a reușit să își contureze imaginea în felul în care este cunoscută acum. Acest lucru a fost posibil prin unirea dintre ideile companiei Griggs și ale germanului Klaus Martens, care avea, la rândul său, o experiență bogată în ceea ce privește încălțămintea. În timp, încălțămintea DR Martens a devenit un adevărat etalon pentru toți cei care doreau să se exprime în stil propriu și pentru toți cei care doreau să își contureze o imagine unică. Modelele DR Martens au fost adoptate rapid de tinerii anilor 70 și 80, ajungând ca în 2000 să adopte un stil modern, apreciat în toată lumea.

Bocanci DR Martens pe Epantofi.ro

Pe Epantofi.ro poți descoperi cele mai noi și cele mai interesante modele DR Martens, cu care îți poți contura imaginea deosebită pe care ți-o dorești. Rezistente, colorate și deosebite din punct de vedere estetic, încălțările pe care ți le oferim îți vor oferi o nouă percepție asupra calității.

Ocazie
În sus
«
»