Coș  (0)

Pantofi Clarks pentru bărbați

Filtre active:

  • Producător:  Clarks
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi bărbătești Clarks – selecție largă de pantofi clasici, eleganți de la un brand premium

Pantofii potriviți pot completa ținuta perfectă. O pereche de pantofi bine aleși poate oferi ținutei eleganța și aspectul dorit, iar dacă aceștia sunt realizați de un brand de renume, acestora le este garantată și o calitate desăvârșită. Cu o pereche de pantofi Clarks poți beneficia de toate avantajele pe care le oferă un brand premium, de renume. Pe epantofi.ro poți găsi o selecție largă de modele de pantofi bărbătești Clarks pe care să îi asortezi la cele mai elegante ținute, iar aspectul clasic al acestora face perfectă potrivirea la ținute diverse. Aceste modele clasice sunt potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, mai ales că acestea oferă ținutelor un aspect elegant, unic.

Pantofi brogue Clarks – potrivire perfectă pentru picioarele tale

Pantofii brogue sunt pantofi eleganți, versatili, care pot completa cele mai elegante ținute. Aceștia pot fi purtați și la ținutele zilnice pentru un plus de eleganță, și la ținutele formale, mai ales la cele business. Aspectul pe care îl au aceștia este unul rustic, acesta datorându-se mai ales originii rurale a acestora, fiind vorba despre pantofi cu un model inspirat din încălțămintea tradițională scoțiană. Modele inedite de pantofi brogue clarks poți găsi pe epantofi.ro, într-o selecție variată de mărimi, realizați din piele naturală de culoare neagră sau maro.

Sneakers Clarks – pantofi sport și stilați pentru bărbați pentru ținute zilnice

Ținutele casual potrivite pentru ieșirile în oraș, pentru muncă sau pentru toate ieșirile de peste zi pot fi perfect asortate de o pereche de sneakers Clarks, pantofi cu model sport, care oferă însă ținutelor un aspect stilat, la modă. poți alege perechea de sneakers dorită în funcție de preferințele de culoare, material sau design. Pantofii sneakers Clarks au un design clasic, elegant, putând completa cele mai elegante ținute la modă. Negru, alb sau gri sunt culorile cele mai des întâlnite, însă versatilitatea acestora este oferită de design-ul clasic al pantofilor pe care îi poți purta cu diverse ocazii.

Pantofi Clarks – întrebări frecvente

Clarks – ce companie este?

Compania Clarks este o companie britanică, având activitatea specifică în realizarea și vânzarea de încălțăminte. Istoria acestei companii începe în urmă cu peste 200 de ani, atunci când au fost realizate primele modele de încălțăminte Clarks din piele de oaie.

Clarks – cum să alegi mărimea?

Poți alege mărimea pantofilor care să se potrivească perfect picioarelor tale consultând tabel dimensiuni Clarks pe site-ul epantofi.ro. În tabel sunt precizate lungimea tălpicului din interiorul pantofilor, respectiv lungimea maximă a piciorului, în mărime standard europeană.

Clarks 5 – ce mărime este?

Mărimea pantofilor Clarks este reprezentată în sistemul de măsurare din Marea Britanie. În sistemul de măsurare europeană, mărimea 5 a pantofilor Clarks corespunde mărimii 38 atât pentru încălțăminte Clarks pentru bărbați, cât și pentru modelele pentru femei sau copii.

În sus
«
»