Coș  (0)

Pantofi Gino Rossi pentru bărbați

Filtre active:

  • Producător:  Gino Rossi
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi Gino Rossi pentru bărbați – de ce merită cumpărați?

Gino Rossi este una dintre cele mai apreciate și recunoscute mărci poloneze care produce încălțăminte de înaltă calitate pentru femei și bărbați. Pantofii Gino Rossi sunt eleganți și stilați, dar confortabili, la modă și foarte funcționali. Fiecare colecție care conține pantofi Gino Rossi stabilește noi tendințe pe piață, satisfăcând nevoile chiar și ale celor mai pretențioși și eleganți clienți. Pantofii de damă și bărbați sunt fabricați doar din materiale de cea mai bună calitate, iar numeroasele promoții și reduceri îți permit să cumperi perechea de pantofi de vis.

Ce pantofi Gino Rossi să alegi?

Gino Rossi este un brand relativ tânăr. A fost înființat în Słupsk, ca rezultat al cooperării partenerilor polonezi și italieni, care în 1992 au decis să-și combine cunoștințele și experiența, creând o companie care proiectează pantofi din piele de înaltă clasă. Toți pantofii Gino Rossi se disting prin stilistica neconvențională care se referă la stilul italian. Bărbații se pot bucura de pantofi din piele naturală, care sunt cireașa de pe tort a stilului oficial, perfecți pentru întâlniri de afaceri sau evenimente de familie. De asemenea, iubitorii stilului sportiv vor găsi ceva pentru ei înșiși. Acei adidași Gino Rossi, comozi și bine lipiți de sol, vor fi o alegere bună pentru oricine preferă să petreacă timpul activ.

Adidași Gino Rossi pentru bărbați - aveți încredere într-un brand dovedit

Cea mai bună dovadă și garanție a calității excelente a pantofilor de marcă poloneză sunt părerile entuziaste despre pantofii Gino Rossi, în care se disting clar durabilitatea, calitatea bună și confortul la purtare. În plus, oferta brandului include adidași Gino Rossi, precum și încălțăminte de toamnă și iarnă. Deci, există multe modele din care să alegi. Când plănuiești să cumperi pantofi Gino Rossi , merită să vizitezi magazinul online Epantofi.ro. Aici vei găsi perechea de sandale, cizme sau pantofi joși de vis la un preț mult mai mic decât cel obișnuit. Recenziile despre Gino Rossi vorbesc de la sine, marca și-a câștigat popularitatea producând încălțăminte frumoasă, de bună calitate, care este apreciată de clienții din întreaga lume.

Gino Rossi - Întrebări frecvente

Gino Rossi - ce companie este?

Primul magazin al companiei Gino Rossi a fost deschis în 1994 la Sopot. În prezent, compania are un magazin online și oferă posibilitatea de a face cumpărături într-unul dintre numeroasele showroom-uri. Reputația excelentă a produselor Gino Rossi în lumea modei este un exemplu perfect al modului în care cea mai bună artă a încălțămintei se poate integra într-un model de afaceri modern.

Câte garanții la pantofii Gino Rossi?

Toate produsele din oferta Epantofi.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori siguri.

Gino Rossi - unde este producția?

Compania a fost fondată în 1992 în Słupsk. Până în prezent, acolo se află sediul Gino Rossi și o fabrică care produce pantofi Gino Rossi, de cea mai înaltă calitate, cele mai bune componente poloneze și italiene, precum și un design unic și recunoscut la nivel global.

În sus
«
»