Coș  (0)

Pantofi bărbați

Complementarea stilizării sportive, casual și oficiale

Pantofi bărbați

Încâltâmintea din piele naturalâ, care este mult mai scumpâ decât cea din material sintetic, se fabricâ mai mult în statele înalt dezvoltate din Europa, aici primul loc revenindu-i Italiei. Italia a devenit o tarâ care dicteazâ moda în acest domeniu. Cea mai mare parte a productiei din aceastâ tarâ se coase la numeroase (circa 9 000) de întreprinderi mici çi mijlocii, care uçor reactioneazâ la schimbarea cerintelor timpului. Cea mai mare parte a încâltâmintei italiene (85­90%) este destinatâ exportului atât în statele europene, cât çi în cele ale Americii de Nord.În China principalele centre ale industriei de încâltâminte sunt amplasate în Beijing, Chengdu çi Qingdao, iar în India - în oraçele Bombay, Calcutta, Delhi çi Kanpur.Incaltamintea reprezinta un obiect de uz personal folosit in scopul protejarii piciorului contra agentilor din mediul exterior, avand rol functional in timpul purtarii. Pentru a servi scopului caruia ii este destinata, incaltamintea trebuie sa indeplineasca o serie de conditii obligatorii: sa fie comoda, usoara, destul de flexibila, sa nu permita infiltrarea umiditatii din mediul exterior, sa aiba rezistenta, sa fie impermeabila la apa, dar si permeabila la vapori de apa si aer, sa aiba un aspect placut si sa-si pastreze un timp indelungat forma obtinuta la confectionare, respectiv sa nu se deformeze prematur.

of 139

Sneakers, bocanci și ghete – încălțăminte pentru bărbați pentru aproape orice ocazie

Încălțămintea este un element extrem de important al ținutei masculine. Aceasta spune mult despre clasa și stilul bărbatului și determină în mare măsură natura ținutei sale. Din acest motiv, din garderoba ta nu trebuie să lipsească atât pantofii cu un caracter sportiv sau casual, cât și modele ușor mai elegante. Tenișii și sneakerșii pentru bărbați funcționează zilnic excelent – oferă confort și garantează, de asemenea, un finisaj original stilului. Se pot purta cu succes alături de blugi și tricouri sau pantaloni tip chino și tricouri polo. Completează-ți garderoba de vară cu espadrilele care sunt la modă, șlapi și sandale confortabile pe care le poți purta cu încredere nu numai în timpul vacanței. Pantofii sport peste glezne sunt perfecți pentru toamnă, iar pe timp de iarna cea mai buna alegere vor fi modelele de trappers fie ghetele rezistente, peste gleznă. Pentru ocazii speciale, vei avea nevoie de pantofi eleganți – la costum se potrivesc cel mai bine modelele din piele naturală. Pe epantofi te așteaptă încălțăminte de la branduri precum Tommy Hilfiger, Ecco, Converse, Gino Rossi, Wojas, etc.

Ce încălțăminte pentru bărbați trebuie aleasă?

Alegerea pantofilor pentru bărbați ar trebui să fie făcută nu doar în funcție de croiala lor sau de sezonul curent. Deși acestea sunt aspecte evident importante, materialul din care a fost confecționată încălțămintea nu este mai puțin important. Cei mai populari sunt pantofii din piele, care atrag atenția cu un design elegant și, în același timp, sunt durabili și rezistenți la deteriorare și umiditate. Din piele naturală netedă este realizată, printre altele, încălțămintea de zi cu zi, atât pantofii sport, cât și cei clasici. Arată, de asemenea, grozav încălțămintea din piele întoarsă și nubuc, care se distinge printr-o textură caracteristică, amintind de mușchiul de padure. Deși procesul lor de producție este diferit, acești pantofi au în comun un aspect elegant și delicatețe. Indiferent dacă alegi pantofii din piele naturală netedă, piele întoarsă sau nubuc, ar trebui să acorzi o atenție deosebită îngrijirii și impregnării lor. Nu uita să utilizezi doar preparate profesionale pentru tipul respectiv de piele.

pantofi pentru bărbați
În sus
«
»