Coș  (0)

Saboți și sandale bărbați

Pantofi confortabili și stilzați pentru vară

Saboți și sandale bărbați

Saboții și sandalele s-au mutat de pe plajele și falezele de pe litoral pe străzile marilor orașe. Bărbați simpatizează acest tip de încălțăminte, deoarece permite piciorului să respire și se îmbină foarte bine cu pantalonii, bermudele sau cămășile largi din material sau in. Constatând o creștere a cererii, producătorii de încălțăminte bărbătească au crescut producția acestui model, oferind pe piață un asortiment bogat de sandale de diferite stiluri. Chiar dacă se potrivesc la majoritatea ținutelor de vară, nu pot fi purtate peste tot. Dress code-ul de birou interzice venirea la serviciu în încălțăminte care nu acoperă piciorul. Sandalele, saboții și alți pantofi pentru bărbați pot fi achiziționați cu ușurință prin intremediul magazinului online epantofi.ro, astfel vă asigurați o imagine la modă și un mers comod, începănd cu primele zile de vară.

of 17

Șlapi pentru bărbați – comoditate incontestabilă în zilele toride

Dacă asociezi șlapii numai cu stilul sport, este un semn că trebuie să cunoaști cele mai recente tendințe de încălțăminte în această chestiune! În prezent șlapii pentru bărbați pot fi purtați atât ca element al ținutei cu caracter sportiv cât și casual sau chiar semi-elegant. Pentru ținute casual sau mai elegante, șlapii de piele sunt extrem de populari, îmbinându-se perfect cu cămășile de in, pantaloni scurți, bermudele eterice sau pantalonii tip chino. Dacă totuși preferi să porți încălțăminte de vară în stil sportiv și casual, poți opta pentru modele în conformitate cu cele mai recente tendințe - șlapi cu logo, șlapi clasici, flip-flops. În această categorie de încălțăminte vei găsi, de asemenea, papucii de casă.

Sandale pentru bărbați – încălțăminte de vară în cel mai modern stil.

Dacă vara este pentru tine un anotimp al plimbărlori și al petrecerii timpului în mod activ, pantofii adecvați pentru această perioadă a anului ar trebui să combine caracteristici favorabile pentru ventilația piciorului, dar și pentru asigurarea stabilității acestuia. Sandalele sunt perfecte pentru acest lucru și - în ciuda unor combinații nereușite cu șosetele albe – sunt din nou în vogă. Acest tip de încălțăminte a început să apară de podiumurile de modă chiar și în stilizații cu costume elegante. Dacă dorești să te adaptezi la această tendință, poți combina sandalele din piele cu un costum de in, sau le poți purta într-un stil confortabil, casual - cu pantaloni scurți din denim și un tricou din bumbac cu dungi. O astfel de combinație reprezintă un look ideal nu numai pentru vacanță, ci și pentru ținutele urbane de zi cu zi.

sandale pentru bărbați
În sus
«
»