Coș  (0)

Flip flop bărbați Ipanema

Filtre active:

  • Producător:  Ipanema
Sterge tot

Flip flop bărbați Ipanema

Așa cum îl prezintă cei care l-au creat, Ipanema este un brand colorat și vioi din Brazilia, care produce sandale și șlapi de cea mai bună calitate. Brandul este numit după una dintre cele mai cunoscute plaje din întreaga lume, situată în Rio de Janeiro. Ipanema are o istorie bogată și se vinde în mai mult de 100 de țări în întreaga lume. Ipanema de mult timp e una dintre cele mai populare marci, atunci când vine vorba de slapi și sandale. Acest brand este în măsură să ofere cele mai stilate desene sau modele în fiecare colecție nouă, acoperind întregul spectru de culori. Ipanema este simbolul proeminent al spiritului brazilian.

Odată ce marca poartă numele uneia dintre cele mai faimoase plaje din lume este complet logic, ca ea să-si concentreze pe deplin atenția la incaltaminte de vara. Astăzi, aproape peste tot se vând șlapi si sandale Ipanema, care se deosebesc prin designul sau mereu actual și caracterul plin de culori. Marca a fost fondata in anul 1971, câștiga cea mai mare popularitate în 2002, când modelul de top Gisele Bundchen a devenit purtătorul ei de cuvânt și principalul reprezentant in lume.

Sandale online barbati si femei Ipanema

Astăzi "Ipanema" e cea mai căutata și cea mai vânduta marca de slapi si sandale, care satisface chiar și cele mai înalte cerințe ale femeilor, bărbaților și copiilor. E greu de găsit un producător proeminent de incaltaminte de vară, deși termenul, atunci când vine vorba de acest brand este extrem de inexact. Compania creează accesorii pentru picioare care fac viața în timpul verii mai colorata, mai romantica și mai distractiva. În această categorie veți găsi cele mai elegante sandale de dama Ipanema și o mare selecție de slapi pentru femei, bărbați și copii. Fabricate din cele mai bune materiale moderne și componente certificate, toate produsele sunt de clasă mondială, în care aproape nimeni nu se poate îndoi. Marca efectueaza vânzări uriașe în peste 60 de țări din întreaga lume, slapii Ipanema urmaresc mereu ultimele tendințe ale modei. Compania lansează colecție noua în fiecare an, pentru a permite fanilor sai să fie întotdeauna in sincron cu tendințele modei și mereu actuali. Noi oferim cei mai buni reprezentanți ai acestei marci, inclusiv cea mai recentă colectie - Ipanema 2016. Stim că alegerea modelului va fi destul de dificila, deoarece în această secțiune pur și simplu nu este nici un produs cu aspect slab sau insuficient de original.

În sus
«
»