Coș  (0)

Pantofi teniși pentru bărbați

Încălțăminte ideală pentru zi de zi

Pantofi teniși pentru bărbați

Adidașii pentru bărbați sunt foarte populari și confortabili, se asociază cu libertatea și independența. Sunt iubiți de oamenii de toate vârstele, star-urile rock, actori și sportivi. Inventați acum aproape două secole, adidașii aparțin grupei de încălțăminte cel mai des cumpărate de bărbați. Comozi și la modă, de ani de zile tenișii și adidasii reprezintă încălțămintea perfectă pentru lunile calde de primăvară, vară și toamnă. Pănă la gleznă și peste gleznă, din materiale textile sau piele, mai proporționați sau mai mari, militărești sau cu design modern – fiecare va găsi perechea potrivită. Magazinul online epantofi.ro oferă teniși și adidași din partea unor branduri populare și iubite precum: Converse, Tommy Hilfiger, Nike, New Age și multe altele.

of 2

Teniși confortabili pentru bărbați

Tenișii înalți pentru bărbați reprezintă fundamentul absolut al unei garderobe sportive. Acești pantofi confortabili, legați cu șireturi, care se termină chiar sub gleznă, sunt asociați cu independență, libertate și activitate. Cu siguranță cunoști legendarii teniși Converse sau emblematicii teniși Vans - acești pantofi nu sunt doar o bucată de cauciuc și material, ci și istorie. Atât vedetele rock, cât și cei mai cunoscuți sportivi sau celebrități i-au îndrăgit. Dacă dorești să te înscrii în paginile istoriei acestor pantofi care nu îmbătrânesc niciodată, fiind cele mai cumpărate încălțări pentru bărbați, găsește-ți perechea preferată! Pe epantofi, printre modelele joase, vei găsi teniși din piele, material sau chiar din piele întoarsă. Potrivește-i stilului tău și beneficiază de confort nelimitat în fiecare zi!

Bascheți pentru bărbați, deasupra gleznei

Dorești să subliniezi mai tare stilul sportiv, urban? Alege-ți teniși înalți păna la gleznă, de asemenea disponibili în sortimentul epantofi. Clasicii bascheți Converse negri îi vei putea purta astfel cu pulovere și jachete. Te inspiră povestea fraților Van Doren, fondatorii celebrului brand Vans? Alegând unul dintre primele lor modele - Vans Old School - vei simți că faci parte din această poveste palpitantă. Cum să porți bascheții? Este ușor! Îi poți lega lejer, astfel încât să poți lăsa cu ușurință piciorul pantalonilor înguști în interior. Cea de-a doua variantă este legarea acestora strâns și suflecarea pantalonilor peste teniși- funcționează în orice situație!

teniși sport pentru bărbați
În sus
«
»