Coș  (0)

Bates

Filtre active:

  • Producător:  Bates
Sterge tot

Bates

Ocazie

Cizme militare și tactice Bates – pentru profesioniști

Cizmele tactice Bates sunt un tip de încălțăminte concepută pentru sarcini speciale. Stând în condiții dificile, nu trebuie să uiți de echipamentul și hainele adecvate. Protejează-ți picioarele în situații extreme și alege o încălțăminte care să asigure nivelul maxim de siguranță pe orice suprafață. Cizmele militare Bates sunt adaptate oricărui tip de suprafață, astfel încât te vei putea deplasa eficient pe teren înghețat, alunecos sau noroios. De asemenea, protejează picioarele împotriva rănilor mecanice și previn rănile care sunt ușor de obținut în condiții dificile. Materialele solide și durabile din care sunt realizate aceste cizme tactice Bates îți permit, de asemenea, să parcurgi fără probleme un drum cu pietre și alte pericole. Această încălțăminte este destinată, printre altele, trupelor de comando și soldaților, a căror îmbrăcăminte trebuie să facă față situațiilor neobișnuite și extreme, de aceea cizmele militare Bates sunt prima alegere a profesioniștilor.

Pantofi Bates pentru bărbați și femei – antrenament și alergare

Pantofii Bates sunt rezistenți la uzură, perfecți pentru antrenamente de tot felul și alergare. Pantofii Bates răspund nevoilor chiar și ale celor mai pretențioși alergători. Pantofii joși Bates, potriviți pentru tot parcursul anului, sunt proiectați pentru alergarea pe drumuri asfaltate. Se vor dovedi eficienți pe distanțe medii și lungi, garantând confort și siguranță. Fabricați din piele naturală de înaltă calitate, sunt durabili și rezistenți la deteriorare. Utilizarea tehnologiei EVA, adică spumă ușoară de plastic, asigură confort maxim de utilizare. O caracteristică specială a produsului este și elasticitatea sa extraordinară, care crește confortul necesar în timpul antrenamentului. Acest tip de material protejează, de asemenea, îmbinările de suprasolicitare excesivă și minimizează șocurile. Atât pantofii Bates de damă, cât și cei pentru bărbați, sunt rezistenți la condiții meteorologice dure. Dacă sportul face parte din viața ta sau chiar dacă alergi sau te antrenezi mai rar, merită să investești în pantofi Bates, cea mai bună alegere de pe epantofi.ro.

Bates – pantofi de trekking pentru condiții cu adevărat dificile

Pantofii de trekking Bates și cizmele de iarnă Bates vor funcționa în toate condițiile. La urma urmei, este o companie specializată în producția de cizme pentru militari și comandouri. Experiența acumulată în acest fel garantează protecție în toate, chiar și în cele mai dificile condiții de teren. Pantofii Bates delta 8, 9 au fost creați pentru turiștii experimentați care nu se tem nici de cele mai avansate rute. Membrana impermeabilă Gore-Tex oferă rezistență de durată la apă, în timp ce tehnologia Slip Resistant previne alunecarea. Sistemul ICS este responsabil pentru duritatea și setarea unghiului adecvat al piciorului față de sol. Pantofii Bates Gore-Tex oferă o protecție completă în toate, chiar și în cele mai extreme condiții, cu utilizare extrem de intensivă. Alege experiența și siguranța în orice situație, de aceea, merită să verifici oferta de pantofi Bates disponibilă pe epantofi.ro și să alegi ceea ce se potrivește propriilor preferințe!

Pantofi și accesorii Bates – întrebări frecvente

Bates – ce este acest brand?

Compania Bates a fost fondată în 1885 ca un mic producător de încălțăminte militară. În prezent, compania se inspiră din echipamentele militare și ale altor tipuri de servicii în uniformă din întreaga lume. Mai mult, este specializată în proiectarea de încălțăminte și cizme militare Bates pentru comandouri și servicii speciale. Oferta companiei include și pantofi Bates de damă sau pantofi de trekking Bates care vor face față oricărei situații neobișnuite.

Pantofi Bates sau Magnum – ce să alegi?

Ambele companii produc ghete tactice pentru profesioniști. Pantofii Magnum sunt o opțiune mai ieftină pentru clienții mai puțin pretențioși care caută o soluție universală care să funcționeze și în oraș. Pantofii Bates, inclusiv modelele de iarnă, se pot lăuda cu mulți ani de tradiție și specializare în condiții foarte extreme.

În sus
«
»