Coș  (0)

Bibi

Filtre active:

  • Producător:  Bibi
Sterge tot

Bibi

Ocazie
Nou

Ce sunt pantofii Bibi?

Pantofii Bibi pentru copii sunt un produs al unui brand global care oferă încălțăminte fiziologică pentru copii. Compania a fost fondată în Brazilia în 1949 și scopul ei de la început a fost să se extindă în toată lumea. Ipotezele au fost realizate, deoarece în prezent, produsele din două fabrici sunt expediate în 65 de țări de pe 5 continente. Brandul Bibi se concentrează în primul rând pe confortul celor mai tineri și pe promovarea sănătății lor fizice prin utilizarea noilor tehnologii. În magazinele online precum epantofi.ro, poți obține aceste produse la prețuri mici, datorită numeroaselor promoții disponibile. În plus, brandul oferă o selecție uriașă de încălțăminte pentru copii sau pantofi pentru bebeluși Bibi, care merită cele mai bune modele de încălțăminte pentru momentele când abia încep să descopere lumea din jur.

Pantofi Bibi – merită cumpărați pentru un copil?

Pantofii pentru copii Bibi sunt special concepuți pentru picioarele mici și în continua dezvoltare ale copiilor. Datorită designului adecvat, aceste modele de pantofi nu-i expun pe cei mai tineri la deteriorări sau deformări în interiorul picioarelor și sunt chiar sigure pentru întregul schelet. Aceste produse sunt confortabile de purtat și sunt fabricate din cele mai bune materiale pentru a preveni frecarea și formarea de vezicule. Compania Bibi s-a ocupat și de gusturile copiilor, producând modele în diferite culori, precum și stiluri prinse cu velcro sau legate cu șireturi. În plus, compania folosește o tehnologie inovatoare la încălțăminte, precum inserțiile Fisioflex, care asigură absorbția transpirației prin perforații care facilitează ventilația și tratamentul antibacterian. Drept urmare, copiii au senzația că ar merge desculți și adoră să poarte zi de zi acești pantofi Bibi în fiecare zi.

Care pantofi Bibi vor fi cea mai bună alegere?

Cea mai bună alegere va fi încălțămintea adaptată nevoilor copilului. Pentru zilele de vară de zi cu zi merită să alegi sandale sau pantofi Bibi pentru copii, în timp ce pentru vremea mai rece este firesc să cumperi pantofi izolați. Când copilul merge la evenimente formale, poate asorta cu ținuta balerinii originali sau pentru perioada de iarnă și atunci când petrece timp afară, jucându-se cu zăpada, copilul poate încălța cizme Bibi. O altă achiziție sunt pantofii Bibi pentru bebeluși, care sunt ușori și flexibili, precum și din piele moale de cea mai bună calitate pentru a permite picioarelor să respire liber și să se miște liber. În plus, produsele acestui brand nu au substanțe toxice (evaluate ca dăunătoare pentru mediu și sănătate), controlate de legislația internațională, prin urmare fiecare model va fi cea mai bună alegere. Pantofii Bibi sunt o alegere excelentă pentru iarnă deoarece sunt fabricați din cele mai bune materiale. Centrul lor izolat și talpa groasă vor oferi căldură fără supraîncălzire. În plus, un interior bine profilat și tălpi antiderapante vor garanta siguranța și confortul copilului mic.

Bibi – întrebări frecvente

Ce mărime de pantofi Bibi ar trebui să aleg?

Pentru a alege mărimea potrivită a pantofilor Bibi, măsoară piciorul copilului conturat pe o bucată de hârtie de la vârful degetelor până la călcâi. Apoi adaugă aproximativ 0,5 cm și adaugă dimensiunea măsurată. Următorul pas este să verifici tabelul cu mărimi de pe pagină și să alegi pantoful Bibi potrivit, corect.

Sunt comozi pantofii Bibi?

Pantofii Bibi sunt unul dintre cei mai confortabili pantofi concepuți pentru cei mai tineri. Datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, aceste produse au fost adaptate la forma picioarelor copilului. Perforațiile și branțul Fisioflex instalat în încălțăminte susțin poziționarea corectă a piciorului și previn transpirația, iar materialele folosite în producție vor da o senzație de stabilitate și confort.

În sus
«
»