Coș  (0)

Blugirl Blumarine

Filtre active:

  • Producător:  Blugirl Blumarine
Sterge tot
Ocazie
Premium

Bluegirl Blumarine - pantofi și accesorii stilate pentru femeia modernă

De-a lungul anilor, stilul mereu coerent Blumarine a devenit un cuvânt de referință pentru un concept unic de feminitate romantică, despre eleganță atemporală și rafinament senzual. Acest stil distinct, de recunoscut, reiese din croielile și culorile hainelor, din imaginea glam a campaniilor de publicitate, din designul interior evocator al magazinelor mono brand. Emblema unică a mărcii și stilul său distinctiv au făcut din Blumarine un lider în modă italiană – care primește recunoaștere și apreciere la scară internațională. Împreună cu succesul în creștere pe piață, marca a continuat să evolueze. Acest proces de maturizare a devenit cu atât mai clar în recentele colecții de profil înalt, unde modelele sunt mai luxoase ca niciodată. Dezvoltarea și lansarea unei linii complete de accesorii de modă care se integrează perfect cu colecția de prêt-à-porter arată că brandul a atins maturitatea și creșterea deplină, precum și o ofertă bogată și variată.

Blumarine - Adidași perfecti pentru plimbarea prin oraș

De-a lungul anilor și consumatorul Blumarine a crescut și s-a maturizat împreună cu eticheta, de la adolescentă la tânăra de astăzi. În timp ce trăsăturile distinctive ale femeii Blumarine, care se identifică cu o imagine, au rămas neschimbate: moda amuzanta. Nimic nu este luat prea în serios și totul este în mod constant atenuat și reinventat. Stilul Blumarine este exprimat în mod neașteptat, excentric și extrovertit, astfel ca este un gust și un stil specific, echilibrat și elegant, dar cu o cheie de interpretare distractivă și uşoară. De asmeena este feminin- o femeie romantică care iubește să-și exprime feminitatea cu rafinament, fără a uita de bunul gust și discernământ. Dar și glamour - Stilul Blumarine este, de asemenea, modern, contemporan și conștient de modă: pentru a rezuma, aceasta este o modă glamour chiar și cu propria personalitate și originalitate. Poartă adidași Blumarine pentru o plimbare în oraș și te vei bucura de confort și siguranță pe durate lungi de timp.

Genți Blumarine - accent la modă în stilul tău

Gențile nu mai sunt folosite doar pentru a-ți transporta lucrurile. Află ca poți să ai cele mai la modă accesorii alegând genți Blumarine. Acestea sunt extrem de ușor de introdus în ținutele tale, sunt fiabile și sunt încăpătoare în așa fel încât să le poți purta ușor în diferite contexte. În stilul consacrat Blumarin aceste genți îți pot transforma ținuta într-una chic, interesantă, modernă, jovială și în trend. Calitate produselor nu dezamăgește și face ca ținuta să nu pară una ieftină. Poți astfel să obții un look potrivit pentru o plimbare în oraș, pentru o zi la birou sau chiar pentru o ieșire în parc alături de copiii tăi. Tot gențile Blumarine se pot introduce, însă, și în ținute mai elegante, cum ar fi cele pentru o petrecere cocktail sau o cină în oraș alături de jumătatea ta.

Bluegirl Blumarine - întrebări frecvente

Bluegirl Blumarine - ce fel de companie este aceasta?

Creat în 1977, Blumarine este marca originală și marca de identificare a companiei. Reprezintă cea mai înaltă dimensiune a identității și poziționării mărcii. În special, Blumarine este numele liniei principale a grupului, care, proiectată de Anna Molinari, constituie afacerea sa de bază. Blugirl Blumarine se poziționează pe un preț și un segment de piață ceva mai scăzut decât Blumarine.

Pantofi Blumarine - cum să alegi mărimea?

Petru a alege mărimea potrivită de pantofi Blumarine te poți orienta în funcție de mărimea pe care o porți la oricare alt brand. Este bine de știut că îți poți verifica alegerea făcută cu un tabel de mărimi pus la dispoziție pe pagina epantofi, astfel încât să știi că alegi perechea potrivită de pantofi de damă Blumarine.

În sus
«
»