Coș  (0)

Boatilus

Filtre active:

  • Producător:  Boatilus
Sterge tot
Ocazie
Premium

Boatilus - are grijă de ecologie și sănătatea celor mai mici picioare

Cu toții vrem ce e mai bun pentru copiii noștri. Indiferent dacă e vorba de mâncare, condiții sau haine, am vrea ca cei mici să aibă parte de ceva de calitate. În afară de partea de confort, trebuie să acordăm importanță în primul rând sănătății. Iar dacă punem sănătatea pe primul loc, atunci deciziile pe care le luăm ar trebui să reflecte asta. Hainele și încălțările cu care intră în contact copilul tău ar trebui să fie din materiale de calitate care să nu pericliteze în vreun fel starea de sănătate. Exact acesta este princpiul după care a fost creat brandul de încălțăminte pentru copii Boatilus. Confort și siguranță, igienă și originalitate și calitate sunt principiile după care au fost create perechile de pantofi Boatilus. Niciun detaliu nu a fost lăsat în voia sorții atunci când au fost create aceste încălțări.

Pantofi biodegradabili Boatilus pentru toți cei cărora le pasă de natură

Dacă ești la curent cu ceea ce se întâmplă la nivel mondial, atunci știi că ne aflăm într-o situație nu chiar bună referitor la încălzirea globală. Iar dacă îți pasă cu adevărat de mediul înconjurător, atunci știi că orice produs are o amprentă de carbon dată de procesul de fabricație și de materialele din care este făcut. Fiind o firmă conștientă de impactul industriei în mediu, Boatilus a participat la crearea unui polimer moale biodegradabil. Astfel că, în anul 2008, această firmă era prima care a conceput încălțăminte biodegradabilă. Începând cu anul 2010, firma a lansat pe piață cizme de ploaie, sandale și alte diverse articole pentru copii, dar și pentru adulți. Mai mult decât atât, au fost dezvoltate fibre și fire textile reciclate din sticle de plastic. Confort pentru cel mic și impact minim pentru mediu sunt punctele tari pe care le pune pe masă Boatilus.

Sandale Boatilus - colorate și asortate cu picioarele copiilor

În cazul în care te întrebai cu ce să încalți micuțul vara asta, o pereche de sandale Boatilus asigură confortul copilului, impactând mediul foarte puțin prin procesul de fabricație. Acum ai ocazia să fii sfătuitorul în materie de imagine al copilului tău. Învață-l cum să își asorteze ținutele cu încălțările și cum să iasă în evidență prin atitudine. Paleta de culori este foarte mare, așa că doar imaginația ta și a copilului tău sunt cele de care trebuie să ții cont în alegere. Pe timpul verii îți poți încălța cu încredere copilul cu o pereche de sandale Boatilus. Sunt create dintr-o spumă ușoară în talpă, iar partea superioară este concepută să ofere lejeritate, flexibilitate ,rezistență și o foarte bună ventilație. Riscul de abraziune este eliminat complet pentru că branțurile sunt confecționate dintr-un material moale, care se adaptează și la cele mai mici picioare.

Boatilus - întrebări frecvente

Boatilus - ce este aceasta firma?

Firma Boatilus este cea care a introdus pe piața de larg consum încălțămintea biodegradabilă. De atunci firma a fost într-o continuă dezvoltare, oferind din ce în ce mai multe produse care respectă principiile confort, siguranță, igienă, originalitate și calitate. Poți cumpăra cu încredere o pereche de sandale de vară pentru copilul tău și poți lua de la Boatilus cizme de zăpadă, asigurându-te că cel mic are picioarele în siguranță.

Dimensiunile Boatilus - cum sa le alegi?

Ca să alegi cea mai bună pereche de încălțăminte pentru cel mic trebuie să ții cont de dimensiunile lui și, mai cu seamă, de vârstă. În funcție de vârstă, există tabele în care poți verifica ce dimensiune i s-ar potrivi copilului tău. Dimensiunile pot varia în funcție de producător, dar nu sunt diferențe extrem de mari.

În sus
«
»