Coș  (0)

Bogner

Filtre active:

  • Producător:  Bogner
Sterge tot

Bogner

Ocazie
Premium

Practici, convenabili și de durată – o selecție largă de încălțăminte Bogner

Încălțămintea pe care o porți este foarte importantă pentru sănătatea ta. Dacă alegi perechea potrivită de încălțări poți fi sigur că ai confortul necesar, că te vei bucura de o temperatură optimă iar picioarele tale sunt în siguranță. Încălțămintea nepotrivită nu doar că îți poate provoca răni, dar poate duce la deformarea piciorului sau a mersului. De aceea este important să alegi încălțăminte de calitate, din material de calitate, atât cele de la exterior cât și cele folosite la interior sau talpă. Încălțămintea Bogner combină calitatea cu confortul. Te vei bucura de aceștia pentru perioade lungi de timp dacă îi vei îngriji corespunzător. Îi poți depozita în spații aerisite și asta abia după ce te asiguri că sunt perfect uscați și că i-ai curățat conform cerințelor producătorului.

Încălțămintea Bogner – cel mai înalt confort pe orice tip de vreme

Știm că îți dorești să te bucuri de confort termic pe orice tip de vreme, îți dorești ca picioarele tale să fie uscate și să se bucure de o temperatură optimă în permanență. Pentru asta îți sugerăm să alegi încălțămintea Bogner, care este potrivită pentru toate tipurile de vreme, pentru orice sezon. Încălțămintea pentru zăpadă Bogner este foarte rezistentă, impermeabilă și îți oferă confort termic chiar și la temperaturi de -25 grade Celsius. În plus, încălțămintea Bogner este dotată cu branț cu încălzire, potrivit pentru zilele de iarnă răcoroase. Poți să găsești modelele preferate de încălțăminte Bogner pentru bărbați și încălțăminte Bogner pentru femei pe epantofi.ro și poți alege din gama variată de culori și mărimi.

Cizmele Bogner – alege perechea ideală pentru iarnă

Iarna este anotimpul în care ne găsim foarte multe activități în natură, fie că vorbim despre practicarea sporturilor de iarnă, sau efectiv ne place să ne plimbam prin nămeții de zăpadă. Însă tot iarna este anotimpul în care trebuie să ne protejăm de ger. În acest sens îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie aleasa în așa fel încât să ne protejeze de degerături și să ne asigure confortul necesar pentru a ne bucura pe deplin de momentele petrecute în aer liber. Cu cizmele pentru zăpadă Bogner pentru femei vei știi că picioarele tale sunt protejate în orice condiții. Modul în care acestea se prind pe picior, cu sistemul de strângere cu șnur, împiedică pătrunderea zăpezii în interiorul cizmelor, astfel că picioarele tale vor rămâne uscate. Pe lângă asta, ele sunt foarte moderne și au un design atractiv în așa fel încât îți vor completa cu succes ținuta. De exemplu, o pereche de cizme albe pentru zăpadă Bogner vor fi foarte chic și vor arăta excelent în garderoba ta.

Încălțămintea Bogner – întrebări frecvente

Bogner – ce este acest brand?

Bogner este un brand cu o tradiție de peste 80 de ani în crearea de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii din gama sport. Acest brand este sinonim cu eleganța în spirt și aduce pe piață produse premium, de cea mai înaltă calitate. Acesta a fost fondat de Willy Bogner, fost schior de performanță, care a avut prima prezentare de modă cu aceste produse în anul 1948. Fiind familiarizat cu sporturile de iarnă, acesta știa exact ce inovații sunt necesare în domeniul hainelor și încălțămintei pentru sporturile de iarnă și pentru timpul petrecut outdoor. Emblema brand-ului, sub formă de stea, reprezintă o confirmare a calității hainelor și încălțărilor pe care le porți.

Încălțămintea Bogner – de unde să îi cumperi?

Găsești produsele Bogner în magazinul online epantofi.ro, acolo unde îți poți găsi perechea favorită din multitudinea de modele, culori și mărimi. Consultă tabelul cu ghidul de mărimi pentru a fi sigur că îți comanzi pereche potrivită.

În sus
«
»