Coș  (0)

Bundgaard

Filtre active:

  • Producător:  Bundgaard
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi colorați și neobișnuiți pentru copii de la marca Bundgaard

Brandul creativ Bundgaard, specializat în proiectarea și producția de pantofi pentru copii, și-a făcut un nume în industria încălțămintei din 1904. Fie ca pantofi pentru bebeluși, mocasini, sandale, pantofi de iarnă sau de vară, Bundgaard a dezvoltat o gama completa de pantofi pentru copii cu vârste între 0-12 ani. Lucrul special la pantofii pentru copii Bundgaard este că se adaptează întotdeauna anatomiei naturale și formei piciorului copilului. Mai ales la nou-născuți sau copii mici, picioarele sunt încă moi și flexibile, așa că pantofii trebuie să fie de protecție. În plus, pantofii Bundgaard oferă piciorului copilului mic suficient spațiu pentru a crește. Astfel, pantofii Bundgaard sunt însoțitorul ideal pentru primii pași ai copilului tău! Materialele excelente, cum ar fi pielea întotdeauna moale și inserțiile din cauciuc, susțin și calitatea pantofilor Bundgaard. Brandul de succes pentru încălțăminte pentru copii se adresează în special părinților care preferă să aleagă pentru copiii lor pantofi din piele de înaltă calitate în locul pantofilor pentru copii din plastic ieftin. Pantofii Bundgaard sunt, de asemenea, însoțitori pentru o lungă perioadă de timp, mai ales când piciorul nu crește la fel de repede.

Galoși calzi și impermeabili sau cizme Bundgaard confortabile? E alegerea ta!

Galoșii și cizmele impermeabile de la Bundgaard sunt un tip de cizme Wellington extraordinar de călduroase, perfecte pentru zilele umede și reci. Cizmele din cauciuc natural au o căptușeală călduroasă din lână, cu un branț termic detașabil, iar partea superioară căptușită și matlasată permite strângerea cizmei în jurul piciorului. Această încălțăminte Bundgaard este recomandată pentru temperaturi de până la -15 grade Celsius, iar cizma confortabilă îi va menține micuțului tău picioarele calde și uscate în sezonul rece. Această cizmă are o zonă largă pentru degete și talpă flexibilă similară cu pantofii Bundgaard pentru copii clasici. Cu toate acestea, are o talpă mai groasă, cu o ușoară creștere a călcâiului și este puțin mai grea datorită izolației.

Copilului tău îi vor plăcea acești pantofi! Pariază pe pantofii pentru copii Bundgaard

Pantofii Bundgaard sunt perfecți pentru picioarele de diferite lățimi ale copiilor. În plus, modelele clasice ale brandului merg cu orice ținută. Bundgaard a fost fondată în 1904 și oferă încălțăminte pentru copii până la 12 ani în gama sa. Fie ca pantofi de mers, sandale, pantofi joși, cizme de iarnă sau de cauciuc: ceva este potrivit pentru orice ocazie si pentru fiecare copil. În producția de pantofi pentru copii Bundgaard, marca se bazează în special pe forma naturală și anatomia piciorului copilului. Acest lucru asigură că există suficient spațiu pentru dezvoltarea naturală. Talpa pantofilor este realizată în mare parte din cauciuc, ceea ce oferă copilului cea mai bună aderență. Partea superioară, însă, este din piele. Acest lucru garantează un confort unic de purtare. Datorită materialului interior moale, pantofii pot fi purtați confortabil chiar și fără șosete. Pantofii Bundgaard sunt partenerul ideal pentru primul deceniu al copilului tău. Pantofii pentru copii Bundgaard sunt foarte durabili și, prin urmare, potriviți pentru toate condițiile meteorologice.

Bundgaard – întrebări frecvente

Bundgaard – ce este această companie?

Bundgaard este un brand danez fondat în 1904 și este cel mai vechi producător de pantofi pentru copii din Scandinavia. Brandul este cunoscut pentru pantofii pentru copii Bundgaard de cea mai bună calitate și pentru designul scandinav clasic.

Pantofi Bundgaard – de unde să îi cumperi?

Merită să îi cumperi copilului tău întotdeauna o încălțăminte în care acesta să se simtă confortabil, să arate frumos, dar să fie și funcțională. Iar pantofii Bundgaard sunt exact ce ai nevoie. Pentru a-i achiziționa, merită să răsfoiești împreună cu copilul oferta disponibilă în magazinul online epantofi.ro și să alegeți ceva pe placul lui. Poți verifica și recenzii pentru pantofi pentru copii Bundgaard, dacă încă ai dubii privind calitatea produselor.

În sus
«
»