Coș  (0)

Calvin Klein Swimwear

Filtre active:

  • Producător:  Calvin Klein Swimwear
Sterge tot
Ocazie
Premium

Calvin Klein Swimwear– colecție premium pentru oameni activi

Brandul american Calvin Klein a fost fondat în 1968. Fondat de Calvin Klein și partenerul său de afaceri Barry Schwartz, este un exemplu de idei îndrăznețe, moderne și estetică seducătoare, adesea minimalistă. De la introducerea sa în 1989 sub bannerul Calvin Klein Swimwear, colecția de costume de baie și șlapii Calvin Klein Swimwear femei reflectă minimalismul atemporal al mărcii. Noua colecție Calvin Klein Swimwear femei este o propunere atât pentru piscină, cât și pentru plajă. Printre modelele de costume de baie dintr-o bucată și din două piese se numără și cele monocolore și cu model, printre care și modele decorate cu bordura elastică caracteristică cu sigla Calvin Klein. Cele mai recente modele sunt completate și de colecția Core Essentials inspirată din arhivele designerilor.

Șlapi Calvin Klein Swimwear – îți vor face momentele de recreere la piscină și plajă mai plăcute

Calvin Klein Swimwear este printre cele mai bune colecții pentru bărbați și femei din grupul de modă de renume mondial care a fost fondat de Calvin Klein în 1968 în Statele Unite. De atunci, acest brand unic produce colecții geniale, una după alta, și știe bine cu ce să încânte fanii. Compania emană lux și inspirație, pe care nu le datorează doar proiectelor mărețe. Ca și în cazul tuturor liniilor, șlapii Calvin Klein Swimwear sunt concepuți pentru a te simți confortabil la piscină și pe plajă. Aceste modele se potrivesc perfect. Calvin Klein Swimwear bărbați și femei este o colecție care are ceva pentru oricine își dorește să-și extindă garderoba. Imprimeurile care sunt caracteristice acestui brand sunt deosebit de atrăgătoare și arată cât de mândri sunt designerii de creațiile lor.

Șlapi Calvin Klein Swimwear pentru femei – combină-i cu costumele de baie preferate pentru un look la modă

Fondatorul, pe ale cărui idei se bazează Calvin Klein Swimwear, și-a atins apogeul popularității în anii 70, 80 și 90 și a vândut imperiul companiei Phillip-Van Heusen Corporation în 2002. În aceste decenii, a stabilit direcția în care a urmat lumea modei. Klein este creditat pentru răspândirea denimului către un public de masă. Departamentul de marketing al companiei s-a ocupat de publicitatea corespunzătoare, iar actrița Brooke Shields, care era încă minoră la acea vreme, a apărut ca model. Ceva care ar putea dăuna companiei în ochii publicului, a contribuit la creșterea recunoașterii mărcii datorită unei strategii de PR strălucitoare. Klein a primit numeroase premii pentru modelele sale, cum ar fi America's Best Clothing Collection, care nu face decât să-i sublinieze geniul. Calvin Klein Swimwear femei are produse care sunt o încântare pentru ochi vara sau în vacanță. Ce zici de flip flop și șlapi, care sunt disponibili într-o mare varietate de culori și interpretări? Aceste modele sunt convingătoare, mai presus de toate, prin funcționalitatea și aspectul frumos. Aceste creații oferă în mod natural mult mai mult decât o pereche obișnuită de papuci.

Calvin Klein Swimwear – Întrebări frecvente

Calvin Klein Swimwear – de unde să cumpăr?

Vrei să arăți impecabil în fiecare zi la piscină sau pe plajă? Tot ceea ce trebuie să faci este să verifici colecție Calvin Klein Swimwear din magazinul online epantofi.ro. Aici vei găsi șlapi Calvin Klein Swimwear și multe alte produse esențiale pentru un look perfect în această vară.

Calvin Klein Swimwear – cum alegi mărimea?

Pentru a alege perechea de șlapi Calvin Klein Swimwear potrivită, verifică dimensiunea unei perechi de adidași care îți vin bine și află câți cm are talpa. În tabelul cu mărimi disponibil, găsește mărimea US căreia îi corespunde acea dimensiune. Nu este deloc dificil și vei avea garanția că, de fiecare dată când comanzi

În sus
«
»