Coș  (0)

Capslab

Filtre active:

  • Producător:  Capslab
Sterge tot

Capslab

Ocazie

Capslab junior – o pălărie cu eroul preferat al copilului tău

Șepcile de baseball sunt o soluție excelentă pentru copii vara, când ar trebui să evite soarele excesiv. Acest tip de accesorii pentru cap nu trebuie doar să protejeze capul, ci și să arate bine. Compania franceză Capslab vine în ajutor, combinând funcționalitatea cu o estetică excepțională. Seria lor Cabslab Junior este plină de personaje preferate din animațiile pentru copii. Tinerii fani ai supereroilor și ai seriilor anime vor găsi ceva pentru ei înșiși. Șapca de baseball colorată Capslab a copilului tău va ieși în evidență față de articolele de acoperire a capului ale prietenilor și colegilor săi care vor fi invidioși pe versiunile cu Iron Man sau Son Goku. Seria Capslab junior nu reprezintă doar șepci drăguțe, ci și durabile și aerisite. Realizate din poliester si bumbac, sunt plăcute pentru piele. Plasa laterală din șapcă asigură o mai bună circulație a aerului. Merită să acorzi atenție frontului rigidizat, care asigură o mai mare stabilitate a șepcii. Construcția cu 6 panouri a șepcii Capslab înseamnă că nu va cădea din cap nici la cele mai puternice rafale de vânt. În magazinul epantofi.ro găsești și versiuni fără plase suplimentare, un exemplu fiind modelul Disney Street cu inscripție laterală.

Șapcă cu cozoroc Capslab – o idee de cadou unică

Șepcile Capslab de baseball pot fi cadoul perfect pentru ziua de naștere. Acest lucru se aplică nu numai celor mai mici copii, când sunt disponibile numeroase modele de șepci Capslab junior, ci și adolescenților sau chiar adulților. Animațiile nu mai sunt rezervate exclusiv celor tineri, așa că șapca Capslab poate fi un cadou grozav pentru cineva mai în vârstă. Versiunea cu teme Star Wars, în special Stormtrooper, va fi cadoul perfect aici. Șapca Capslab Yoda este disponibilă și în diferite culori. Pentru petrecerile de aniversare ceva mai tinere, o șapcă Capslab Bugs Bunny poate fi un cadou perfect. Copiii adora temele și șepcile Capslab Looney Tunes, unde poți alege si un model cu titlul serialului. Șepcile Capslab de pe epantofi.ro sunt foarte funcționale datorită extensibilității lor. Dimensiunile universale sunt un mare avantaj atunci când cumperi un cadou.

Capslab sau eroi animați mereu cu tine

Fanii de filme și seriale sau desene animate vor avea cu siguranță multe modele de șepci din care să aleagă atunci când vine vorba de șepcile Capslab. Motivele se bazează pe multe din serialele și desenele cunoscute, unde cele mai populare personaje apar pe partea din față. În cazul Disney, ar putea fi Donald Duck și Mickey Mouse. În cazul unor șepci Looney Tunes sunt disponibile șepci Bugs Bunny, Daffy Duck sau simpaticul coiot Wiluś. Fanii Dragon Ball au o selecție uriașă, unde poți găsi toate cele mai importante personaje din seria anime în magazinul epantofi.ro. Vor fi, de asemenea, șepci cu imagini cu supereroi emblematici, inclusiv Spider-Man și Iron Man sau chiar șepci Capslab Yoda. Trebuie subliniat faptul că toate șepcile sunt disponibile în mai multe culori diferite, ceea ce îți oferă și mai multă alegere.

Capslab – întrebări frecvente

Capslab – ce este acest brand?

Capslab este o cunoscută companie franceză care produce șepci. Cel mai adesea au teme bazate pe animații binecunoscute. Șapca cu cozoroc Cabslab nu este doar o garanție a aspectului estetic, ci și o manoperă solidă și materiale durabile.

Șepsi Capslab – de unde să cumpăr?

Șepcile Capslab merită cumpărate din magazinul online epantofi.ro. O selecție largă de animații și teme se va asigura că fiecare copil va găsi aici ceva pentru el însuși. Magazinul Capslab oferă, de asemenea, diverse variante de culori ale șepcilor. Dimensiunile universale facilitează potrivirea cadoului perfect de ziua de naștere.

În sus
«
»