Coș  (0)

Carpisa

Filtre active:

  • Producător:  Carpisa
Sterge tot

Carpisa

Ocazie
Nou

Carpisa – accesorii pentru femei stilate și moderne

Carpisa este un brand italian de genți, valize și accesorii, fondat în 2001.Acest brand oferă genți de mână Carpisa de înaltă calitate, portofele Carpisa, genți de umăr Carpisa sau valize Carpisa în design atemporal, realizate din materiale care vor permite utilizarea de zi cu zi pentru o perioadă foarte lungă de timp. Recent, brandul și-a îmbogățit oferta și cu bijuterii. Un semn de recunoscut al brandului Carpisa este o broască țestoasă, care poate fi achiziționat separat, sub forma unui accesoriu de colier sau brățară. Stilul preferat de brand este urban, dar într-o formă elegantă, atemporală.Carpisa este foarte popular în întreaga lume de ani de zile și este recunoscut chiar de Penelope Cruz, care, împreună cu sora ei - Monica, a creat câteva colecții limitate de genți italiene Carpisa. Produsele Carpisa – după cum spun clienții – sunt aproape nemuritoare, nu numai din materiale de cea mai înaltă calitate, ci și din acele stiluri care nu se vor demoda niciodată.

Genți de mână Carpisa – modă direct din Italia

Istoria brandului Carpisa datează din 2001, așa că brandul produce și distribuie de 16 ani genți Carpisa, valize Carpisa și alte accesorii de înaltă calitate. Încă de la începutul creării mărcii, logo-ul acestuia a fost o broască țestoasă mică, iar axa de identificare vizuală este verde. De ce acest logo? Ei bine, la italieni simbolul fericirii este o țestoasă. Culoare a speranței și a stabilității, verdele este întruchiparea valorilor cu care brandul se identifică cel mai multDe câțiva ani încoace, rolul ambasadorului mărcii este interpretat de actrița de la Hollywood Penelope Cruz , care, alături de sora ei mai mică, Monika, nu doar apare în campanii, ci creează și colecții de sezon de genți italiene Carpisa, care sunt rezultatul temperamentului spaniol și a experienței italiene în producerea de produse din piele de înaltă calitate. Carpisa nu înseamnă doar genți de mână Carpisa care se potrivesc gusturilor diferitelor femei, ci și implicare în campanii sociale importante și probleme legate de starea vieții femeilor din întreaga lume.

Portofele, valize, genți și genți de mână Carpisa – completează-ți garderoba cu epantofi.ro

Oferta brandului italian ar trebui să te intereseze din mai multe motive. Nu este vorba doar de valize Carpisa și genți de mână Carpisa de înaltă calitate și accesibile, ci mai ales de peste 16 ani de experiență și cunoștințe în proiectarea de modele care sunt pe de o parte atemporale și universale și, pe de altă parte, adaptate la varietatea stilurilor de viață ale femeilor sau de diversele tendințe și ocazii. Nu e de mirare că brandul Carpisa are 600 de magazine în întreaga lume, iar unul dintre fanii săi este Penelope Cruz, care, în calitate de ambasador al mărcii, a creat pentru a patra oară o colecție de genți Carpisa în cooperare cu sora ei mai mică, Monica. În fiecare campanie Carpisa nu este doar despre o genți de mână Carpisa, ci mai presus de toate, despre femei, care sunt vedete absolute. Urmând acest drum, marca, cu fiecare sezon, încearcă să răspundă cât mai bine așteptărilor diverse și în continuă schimbare, dar mai ales este implicată în probleme importante privind condiția de viață a femeilor din întreaga lume. Verifică oferta completă de portofele Carpisa, valize Carpisa, genți Carpisa pe epantofi.ro

Carpisa – întrebări frecvente

Carpisa – ce este această firmă?

Carpisa este un producător și vânzător italian de valize Carpisa, genți de mână marca Carpisa, portofele Carpisa și alte accesorii, cu peste 600 de puncte de vânzare în întreaga lume. Brandul Carpisa a fost fondată în 2001 și de atunci a câștigat popularitate în rândul femeilor din întreaga lume.

Genți Carpisa – de unde să cumpăr?

Ești interesată de gențile Carpisa ale mărcii italiene? Atunci merită să vizitezi magazinul online epantofi.ro, unde vei găsi o gamă variată de modele de genți de mână Carpisa și numeroase alte accesorii ale brandului italian.

În sus
«
»