Coș  (0)

Castañer

Filtre active:

  • Producător:  Castañer
Sterge tot
Ocazie
Premium

Castaner-Pantofi cu stil pentru o vacanţă însorită

Espadrilele reprezintă una dintre cele mai comode şi plăcute alternative de încălţăminte de vară. Atunci când preferi să îţi simţi picioarele aerisite şi pregătite de plimbări lungi, espadrilele Castaner vor fi cea mai bună alegere. Castaner îşi răsfaţă clienţii cu produse de calitate, concepute după un proces de manufacturare vechi de mai bine de 90 de ani, în care sunt incluse materiale naturale, rezultatele neîntârziind să se bucure de succes şi renume. Fie că alegi Castaner espadrile cu taplă joasă, fie că preferi să îţi scoţi în evidenţă frumuseţea piciorului purtând platformele Castaner, simplitatea şi eleganţa acestui tip de încălţăminte va conferi un plus de farmec ţinutelor tale estivale. Astfel, atunci când îţi pregăteşti bagajul de vacanţă, nu ezita să adaugi alături de rochii vaporoase şi pantalonaşi scurţi, cel puţin o pereche de espadrile Castaner, comode, elegante şi foarte practice.

Încălţămintea Castaner-Scoate în evidenţă romantismul

Încălţămintea Castaner vorbeşte despre eleganţă şi simplitate, despre materiale de calitate şi un design foarte plăcut. Espadrilele Castaner nu trebuie să lipsescă din pantofarul tău, fiind foarte comode, plăcute la purtat, uşoare şi simplu de inclus în ţinutele zilelor fierbinţi de vară. În primul rând, espadrilele se poartă doar pe piciorul gol, excluzând şosetele sau dresurile. Dacă stilul tău vestimentar înclină deja spre tendinţe casual şi urban casual, atunci perechea de espadrile Castaner va fi tot ceea ce îţi lipsea pentru a-ţi puncta şi mai mult tendinţele vestimentare. Alege să incluzi simpaticele espadrile în ţinutele tale de zi cu zi, atunci când mergi la cumpărături sau ieşi cu prietenii la un film. Fiind realizate preponderent din fibre textile, espadrilele se potrivesc foarte bine diferitelor tipuri de texturi, precum inul, denimul, bumbacul sau mătasea. Poţi merge pe varianta contrastului cromatic, alegând să dai un plus de culoare ţinutei, purtând espadrile colorate, sau poţi opta pentru abordări clasice în care espadrilele Castaner în tonuri neutre vor forma cadre interesante cu restul vestimentaţiei.

Espadrilele Castaner-Pentru rochii şi fuste vaporoase

Rochiile şi fustele vaporoase, lungi sau scurte, uni sau pline de culori, sunt cea mai des abordată variantă vestimentară estivală, iar o pereche de espadrile Castaner se va dovedi punctul final care concretizează farmecul şi eleganţa look-ului tău. Comoditate pe care ţi-o vor oferi se va împleti cu charmul conferit ţinutei, rezultatul final fiind atrăgător şi foarte plăcut. Poţi alege să porţi espadrile simple cu talpă joasă, potrivindu-se foarte bine cu o fustă lungă şi un top, sau poţi adopta fustele şi pantalonii scurţi, cărora le poţi adăuga o pereche de espadrile cu platformă Castaner, acestea având rolul de a scoate în evidenţă forma piciorului şi de a-ţi spori feminitatea. Poartă espadrilele Castaner cu pantaloni largi din in şi cu bluze simple, combină-le cu o pereche de blugi sau includele într-o ţinută formată dintr-un sarafan scurt . Pe lângă faptul că te vei simţi foarte comod şi te vei bucura relaxată de plimbările lungi, vei deveni şi mult mai atrăgătoare.

Castaner-Întrebări frecvente

Castaner-Ce este acest brand?

Castaner este brand-ul care şi-a propus să aducă pe piaţa de specialitate espadrilele create după un procedeu care a fost inventat în India în urmă cu mai mult de 90 de ani. Este un procedeu de lucru manual care are drept rezultat o încălţăminte comodă, aerisită, frumoasă şi foarte practică, realizată din iută şi material textil.

Cum curăţ espadrilele Castaner?

Espadrilele Castaner sunt realizate din fibre textile şi iută. Pentru a curăţa talpa din iută, vei îndepărta urmele de noroi cu o perie aspră, ulterior frecând circular cu o cârpă uşor umezită. Pentru partea textilă vei folosi tot o cârpă umedă, frecând uşor materialul. Eventual, pentru petele persistente, poţi folosi un săpun delicat.

În sus
«
»