Coș  (0)

Caterpillar

Optează pentru pantofi rezistenți, pentru sarcini speciale!

Filtre active:

  • Producător:  CATerpillar
Sterge tot

Caterpillar

Emblema CAT promovează produsele durabile, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Caterpillar înseamnă încălţăminte care nu se strică, ar trebui ştiut că firma are experienţă pentru grele condiţii deoarece primul sector de activitate a fost producerea de utilaje pentru construcţii. Încălţămintea Caterpillar s-a prezentat la început în forma unor bocanci rezistenţi de lucru care trebuiau să reziste în cele mai vitrege locuri de muncă. Cu timpul oferta s-a diversificat şi pentru încălţămintea de oraş. Produsele CAT sunt întotdeauna similare cu înalta calitate, durabilitate şi aspiraţie către noi soluţii tehnologice. În ofertă sunt nenumărate modele de trekkings, trapers – modelul emblematic Colorado – şi pantofi. Doamnele vor găsi pentru ele botine şi cizme, bărbaţii vor aprecia o gamă largă de pantofi cu aspect sportiv. Indiferent ce alegi, ţine minte – te poţi baza pe încălţămintea CATerpillar.

Ocazie
Nou

Modele solide de trappers și pantofi moderni la un singur loc

Deși probabil asociezi brandul Caterpillar cu utilajele pentru construcții, de la care și-a și început activitatea, probabil știi și că produce încălțăminte caracteristică. Inspirați de experiența în crearea mașinilor de construcții solide și durabile, care ar trebui să facă față diferitelor condiții, creatorii brandului au inclus aceste caracteristici și în designul pantofilor lor, cu care au decis să-și îmbogățească oferta. Așa au fost create modelele solide de trappers Caterpillar, caracterizate printr-un design simplu și o construcție extrem de rezistentă, care a câștigat încrederea milioanelor de clienți din întreaga lume. Pe lângă încălțăminte pentru femei și bărbați Caterpillar, brandul oferă și o gamă variată de accesorii, care se caracterizează, de asemenea, printr-o manoperă deosebită: portofele, borsete, rucsacuri sau poșete. Așadar, dacă îți pasă de lucrurile rezistente cu un aspect minimalist, te invităm să descoperi produsele Caterpillar.

De la utilaje pentru construcții până la încălțăminte, adică istoria mărcii Caterpillar

Marca Caterpillar a fost fondată în 1925 în California. Fondatorii săi au fost Benjamin Holt și Daniel Best. Ei ai fost cei care au creat ... primul tractor pe șenile. Deci, cum a ajuns compania care se ocupa cu producția de utilaje pentru șantier și minerit să confecționeze diverse modele de încălțăminte? Etapa intermediară a fost 1977, când compania a devenit și lider în producția de motoare diesel. Apoi numele său a fost transformat în Caterpillar Inc., care urma să exprime multidirecționalitatea producției. În anii 90, activitatea companiei a fost extinsă pentru a include producția de încălțăminte și îmbrăcăminte de protecție pentru persoanele care lucrează cu mașini CAT și nu numai. Pantofii Caterpillar au devenit populari într-un timp relativ scurt, care - ca și utilajele companiei - au dat dovadă de o soliditate remarcabilă. Modelul Colorado Cat Footwear a fost primul care a apărut pe piață și a devenit rapid un simbol al stilului grunge din Anglia.

Caterpillar
În sus
«
»