Coș  (0)

Ceasuri Fossil

Filtre active:

  • Producător:  Fossil
Sterge tot

Ceasuri Fossil

Ocazie
Nou

Scarpa - încălțăminte de drumeții pentru cei mai curajoși

Te numeri printre pasionații de drumeții montante și orice versant este pentru tine o nouă provocare? Adori să îți încarci bateriile după o tură cu cortul prin munți la cele mai înalte altitudini? Sporturile montane sau de iarnă sunt plăcerea ta? În mod evident, ai adoptat un stil de viață deosebit și sănătos, iar un echipament de calitate este investiția de care ai nevoie pentru a atinge următorul nivel de performanță. Colecția de încălțăminte Scarpa disponibilă pe epantofi.ro este special concepută pentru a face față cu succes obstacolelor naturale pe care le întâmpini pe trasee, indiferent că te afli la prima ta expediție sau ai deja ani buni de experiență. Gama de încălțăminte Scarpa pentru femei și bărbați îmbină armonios estetica elegantă și design-ul practic. Articolele de încălțăminte sunt concepute din materiale premium, precum pielea naturală care permite ventilația aerului, creează confortul termic optim pentru drumuri cu grad ridicat de solicitare. Pielea naturală elimină senzația de oboseală a piciorului, protejează pielea de leziuni cauzate de suprafețe fisurate, umede sau alunecoase, fiind ideală pentru drumuri lungi și trasee abrupte.

Scarpa - încălțăminte pentru femei și bărbați cu rezistență la escapade lungi

Încălțămintea Scarpa pentru bărbați și femei păzește piciorul de umezeală, nu permite pătrunderea apei în interior și nu sufocă pielea când vremea de afară este caldă. Materialul este flexibil și se adaptează după mișcările piciorului în timpul urcării. Gama de încălțăminte trekking Scarpa are interiorul fabricat din piele, vârful rotund pentru eliminarea riscului de împotmolire în smocurile de iarbă, talpa din piele cu rezistență la terenuri accidentate și un înveliș exterior care se curăță ușor și își menține aspectul proaspăt chiar și după ani buni cu escapade cu nivel ridicat de complexitate, indiferent de anotimp. Pantofii trekking Scarpa pentru femei împletesc cu multă măiestrie latura feminină și design-ul robust. Alege să îți pui în valoare senzualitatea în situații limită și să rămâi în siguranță, în același timp. Pantofii trekking dispun de un aspect delicat, dedicat femeilor, care încalță elegant piciorul și susține stabilitatea în timpul mișcării pe suprafețe instabile, precum sunt cele umede, uscate, abrupte sau terenuri acoperite cu pietriș sau nisip.

Încălțăminte Scarpa – Ai încredere în calitatea ridicată a unui brand premium

Celebrul brand italian sărbătorește sănătatea prin mișcare în orice zi sau anotimp. Dacă preferi sporturile de iarnă, atunci alege ce te avantajează din colecția de ghete pentru ski de la Scarpa și bucură-te de adrenalină la nivel maxim. Încălțămintea de approach Scarpa este o combinație între bocancii de trekking și ghetele de cățărare, împrumutând particularitățile ambelor tipuri. Acest tip de încălțăminte este dedicat alpiniștilor care au nevoie de o categorie specială de ghete pentru a parcurge traseul până la zona de cățărare. Bocancii pentru munte Scarpa și ghetele pentru cățărat Scarpa au în comun următoarele elemente esențiale pentru siguranța ta: șireturile până la vârf pentru ajustarea ghetei pe picior pentru un control mai mare, talpa super-aderentă, întăritura din vârf care protejează piciorul de suprafețe fisurate, material exterior cu durabilitate la șocuri și uzură. Chiar dacă nu practici mersul pe munte la nivel profesionist, ci doar ocazional, atunci poți utiliza cu încredere aceste încălțări în ture de o zi, pentru activități outdoor sau pentru ieșiri în oraș.

Pantofi Scarpa - Întrebări frecvente

Scarpa – Ce reprezintă acest brand?

Scarpa este brandul italian producător de încălțăminte și accesorii pentru sporturile de iarnă, drumeții și alpinism.

Care sunt modelele Scarpa recomandate pentru drumeții?

Cele mai indicate modele recomandate pentru drumeții întrunesc următoarele caracteristici: prevăzute cu talpă antiderapantă, înveliș exterior din piele, interior textil sau din piele naturală, vârf rotund și întăritură la vârf.

În sus
«
»