Coș  (0)

Cienta

Filtre active:

  • Producător:  Cienta
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi pentru copii coloraţi, comozi şi stabili ai brandului Cienta

În această categorie vei găsi tenişi Cienta, pantofi Cienta şi papuci Cienta autentici şi la preţuri foarte atractive. De aici poţi cumpăra pantofi comozi şi la modă pentru cei mici, dar şi adidaşi Cienta pentru adulți. Din 1982, brandul este specializat pe producerea de încălţăminte de înaltă calitate pentru copii, băieţi sau fete. Sunt produse realizate în Spania din materii prime de înaltă calitate precum bumbacul organic sau cauciucul natural.

Adidaşi Cienta pentru copii și adulți pe Epantofi

Descoperă şi tu selecţia de pantofi Cienta pentru copii şi adulţi din magazinul nostru. Vei putea alege dintr-o gamă largă de modele diferite pentru cei mici, încălţăminte comodă şi rezistentă care le va susţine picioruşul perfect la joacă. Preţurile sunt foarte atractive iar livrarea este rapidă. Cienta este complet implicată în respectarea mediului. Spiritul său ecologic este în concordanță cu procesul său de fabricație deoarece folosește materiale 100% ecologice: bumbac, cauciuc natural, carton reciclat pentru cutii. Nu folosesc niciun material dăunător sănătății și nici forță de muncă minoră. Dedicat promovării dezvoltării naturale și corecte a picioarelor copiilor, întregul proces de producție și proiectare Cienta este axat pe calitate și confort, folosind doar materiale naturale și cea mai avansată tehnologie.

Papuci şi tenişi Cienta - pentru confortul picioarelor îndrăgite

Modelele de tenişi Cienta pentru copii sunt realizate din pânză şi sunt disponibile într-un design atractiv pe care cei mici îl vor adora. În plus, este încălţăminte de calitate care le asigura confort deplin şi le protejează perfect la joacă picioruşele. Mărimea este unisex şi se potriveşte atât fetiţelor, cât şi băieţeilor. Este încălţăminte uşor de încălţat dotată cu elastic sau banda velcro. Astfel, cei mici se vor putea încălţa singuri, fără niciun ajutor. Stilul clasic este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, poate fi elegant sau casual și îndeplinește standardele uniformelor școlare. Realizați cu măiestria pe care brandul îl oferă, acești pantofi sport pot rezista la uzură. Cusăturile de calitate și tălpile puternice vor rezista cu mult peste imitațiile ieftine. Dacă acești pantofi se murdăresc, nu-ți face griji pentru că pot fi spălați la mașină. Toți pantofii Cienta sunt certificaţi „Made în Green” ceea ce înseamnă că pot fi reciclaţi. Cienta a devenit un pantof preferat pentru copii datorita calităţii şic oonfortului şi este o fabrică de familie care produce încălțăminte pentru copii în Spania de peste 35 de ani.

Cienta pantofi - Întrebări frecvente

Cienta - ce este această firmă?

Cienta este o marcă recunoscută la nivel internațional de încălțăminte cool și elegantă pentru copii, fabricată în Spania. De peste 35 de ani, Cienta este specializată în crearea de încălțăminte vulcanizată de înaltă calitate pentru copii. Înființată în 1982, compania de familie Calzados Cienta a lansat brandul de pânză și papuci pentru copii, având în spate experiența de generații în confecția de pantofi.Fabrica este situată în apropierea regiunii viticole La Rioja din Spania, o regiune care este adânc înrădăcinată în procesul de vulcanizare a cauciucului natural și a fost singura sursă de producție a pantofilor Cienta.

Pantofi pentru copii Cienta - de unde cumpăr?

Poţi cumpăra pantofi Cienta pentru copii de pe Epantofi. Astfel, ai garantată autenticitatea produselor şi beneficiezi de preţuri atractive pentru produse de calitate recunoscute şi apreciate la nivel internaţional atât de copii, cât şi de adulţi.

În sus
«
»