Coș  (0)

Clarks

Încălțăminte și accesorii Clarks cu rădăcini britanice

Filtre active:

  • Producător:  Clarks
Sterge tot

Clarks

Valorile brandului Clarks sunt confort, calitate si rezisteta, pe care le gasiti in fiecare pereche de pantofi cumparata.Rezistenta vine de la materialele folosite pentru talpa, precum poliuretan, termopoliuretan, cauciuc C(TM)i material termoplastic. Pentru a fi confortabili in timpul mersului, pantofii Clarks sunt prevazuti cu pernute de amortizare a socului si canale de raspandire a impactului. Clarks este un brand de incaltaminte englezeasca cu o traditie datand din anul 1825.La inceputuri, marca producea covoare si pantofi de calitate, din lana de oaie, ajungand sa fie numarul unu mondial in domeniul incaltamintei pentru uzul de zi cu zi.Astazi, toti au auzit de ei si Clarks vinde in fiecare an peste 50 de milioane de pereche de incaltaminte in mai mult de 35 de tari din lume. De ce? Gasesti modele clasice, comode, rezistente si de calitate foarte buna. Cumpara acum pantofi eleganti de la Clarks! Daca iti doresti mai multe informatii, intra pe site pentru mai multe detalii.

Ocazie
Nou

Frații Clarks și ideea lor de brand

Când în 1825, în Marea Britanie (mai precis, orașul Street), frații James și Cyrus Clarks și-au deschis compania, probabil nu se așteptau la ce succes va obține. Până în acel moment, frații lucrau într-o tăbăcărie, unde se ocupau cu piei de oi. Acolo s-a născut ideea de a crea papuci din resturile acestor piei. Așa a luat naștere primul proiect Clarks – papuci de piele de oaie care, la acea vreme, au fost un progres în lumea modei. De atunci, marca a încercat să proiecteze încălțăminte inspirată de primul lor model renumit. Obiectivul brandului a fost și este să combine inovația creativă, soluțiile moderne, dar și precizia meșteșugului. Oferta brandului include pantofi Clarks atât pentru femei, cât și pentru bărbați – de la sandale la ghete, dar și accesorii precum poșete.

Caracteristicile pantofilor Clarks

Clarks este acum un imperiu, care vinde milioane de perechi de pantofi în fiecare an, cu fabrici situate în întreaga lume. Cu toate acestea, un lucru nu s-a schimbat – toate modelele lor sunt încă proiectate în Street, Marea Britanie. De ce sunt pantofii mărcii Clarks atât de speciali? Pentru că au un stil foarte elegant, minimalist și sunt disponibili în diferite modele tradiționale, bazate pe o manoperă de înaltă calitate, cu detalii și accente moderne. Mai mult, compania depune toate eforturile pentru a se asigura că tehnologiile utilizate în pantofii lor cresc nivelul de confort. Astfel, poți fi sigur că materialele de cea mai înaltă calitate utilizate pentru producerea lor vor asigura flexibilitatea, respirabilitatea, amortizarea și durabilitatea pantofilor Clarks. Datorită acestor caracteristici, alegând încălțămintea acestui brand, vei avea parte și de o investiție bună pentru ani de zile.

Clarks
În sus
«
»