Coș  (0)

Coccine

Filtre active:

  • Producător:  Coccine
Sterge tot
Ocazie

Coccine, sau de ce merită să ai grijă de pantofi

O îngrijire adecvată și consecventă a pantofilor tău, ajută la păstrarea acestora timp îndelungat și în același timp, îți îmbunătățește starea de bine și confortul purtării unor pantofi curați și îngrijiți. Coccine știe acest lucru și a avut grijă să producă produse pentru curățarea și îngrijirea pantofilor din piele naturală, piele de căprioară, nubuck, ecologică și alte materiale textile. Însă înainte de a te apuca de curățarea pantofilor, în funcție de tipul de material din care sunt confecționați, asigură-te că alegi produsele potrivite și înveți să le folosești corespunzător. În caz contrar, riști să îți distrugi pantofii. Datorită îngrijirii regulate și adecvate, încălțămintea ta va fi mai ușor de curățat și întreținut. De asemenea, durata de viață a pantofilor va crește și vor arăta mereu îngrijiți. Îngrijirea pantofilor nu solicită mult timp, doar câteva produse adecvate și puțină atenție, răbdare și îndemânare din partea ta.

Branțuri Coccine - sporește confortul drumețiilor tale pe jos

O pereche de branțuri Coccine te va ajuta să beneficiezi de mai mult confort atunci când porți pantofii preferați în timpul drumețiilor pe jos. Confecționate din materiale naturale, de înaltă calitate, branțurile îți vor oferi stabilitate și echilibru în timpul purtării. Pe epantofi.ro vei găsi branțuri pentru pantofi Coccine din piele, eco insole, cu aloe vera, polari, antibacteriene, speciale pentru sport sau pentru călcâi. Sunt ideale în orice tip de pantofi, indiferent că alegi să porți adidași, teniși, bocanci sau cizme. Branțurile din piele sunt ideale purtării zilnice, oferindu-ți stabilitate și comoditate. Branțurile din lână, eco insole, îți oferă atât echilibru, cât și un confort termic sporit. Iar branțurile destinate pantofilor sportivi, se bucură de proprietăți antibacteriene, care îți oferă un plus de confort în timpul drumețiilor. Indiferent că alegi un tălpici din piele pentru purtarea zilnică, branțuri pentru încălțăminte sport sau un model din lână pentru perioada rece, branțurile Coccine îți vor asigura tot confortul în permanență.

Coccine - o selecție largă de produse de îngrijire a încălțămintei pe epantofi.ro

Fiindcă este important să folosești produse de curățate adecvate, pe epantofi.ro vei găsi o selecție largă de produse de îngrijire din gama Coccine. Îți punem la dispoziție Coccine antiacqua, Coccine impregnant, Coccine antiacqua impregnant pentru piele si textile, cremă Coccine pentru încălțăminte, potrivite pentru fiecare tip de încălțăminte în parte. Asigură-te că nu aplici niciodată produsele de îngrijire pe încălțămintea murdară, astfel riști să o pătezi și deteriorezi iremediabil. Citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj, pentru a te asigura că folosești în mod corect produsul. Un cleaner te va ajuta să îndepărtezi murdăria de pe pantofi, o cremă îți va facilita lustruirea lor, iar un produs hidroizolant va proteja pantofii în fața factorilor de mediu externi și a umidității excesive. Totodată, folosește și branțuri pentru a prelungi durata de viață a pantofilor tăi. Acestea elimină microbii, ajută la reducerea transpirației picioarelor și îți protejează talpa de căptușeala încălțămintei.

Coccine - întrebări frecvente

Coccine nubuck cleaner – cum se folosește?

Curăță pantofii de praf și murdărie cu o perie cu peri moi. Aplică apoi lichidul de curățare pentru nubuck Coccine și curăță cu o lavetă ce nu lasă scame sau o perie curată, toate impuritățile rămase. Coccine nubuck cleaner reprezintă soluția perfectă dacă vrei să îți păstrezi pantofii curați și îngrijiți și să le asiguri o lungă durată de viață.

Coccine – de unde să le cumpăr?

Ținând cont de tipul de încălțăminte pe care îl deții în garderobă, pe epantofi.ro vei găsi o gamă largă de produse de curățat și branțuri pentru încălțăminte Coccine. Descoperă toate produsele Coccine pentru îngrijire, curățare și retușare și păstrează-ți pantofii îngrijiți în fiecare anotimp. Nu uita să îți achiziționezi o pereche de branțuri potrivite, pentru a-ți menține picioarele mereu proaspete și confortabile.

În sus
«
»