Coș  (0)

Mayoral

Filtre active:

  • Producător:  Mayoral
Sterge tot
Ocazie
Premium
Nou

Pantofi Mayoral - pantofi unici pentru o ocazie specială

Încălțămintea pentru copii trebuie să fie în primul rând confortabilă, flexibilă și să susțină cât mai bine piciorul, iar pantofii Mayoral îndeplinesc aceste caracteristici. Dar dincolo de acestea, multe dintre modelele de pantofi Mayoral se mai remarcă prin designul deosebit care îi fac să fie perfect pentru ocaziile speciale.

Încălțăminte pentru copii Mayoral - pentru un băiat și o fată

Pentru fiecare copil este important să poarte încălțămintea adecvată încă de când începe să facă primii pași. Ca părinte va trebui doar să alegi încălțăminte pentru copii Mayoral, care prin designul inovativ și trendy garantează buna dezvoltare a piciorului celui mic, indiferent că alegi un model de purtat toată ziua sau unul pentru ocazii speciale. Încălțămintea pentru copii Mayoral este confecționată din materiale atent alese și de cea mai bună calitate. Pantofii Mayoral sunt realizați din piele naturală sau pânză și materiale flexibile.

Încălțăminte pentru copii Mayoral - o selecție largă

Mayoral propune o selecție largă de modele, aproape că nu ai cum să nu găsești ceea ce cauți, indiferent de vârsta copilului sau de locul în care urmează să poarte încălțările pe care vrei să i le achiziționezi. Pentru fetițe există o gamă largă de sandale – alegeri ideale pentru vară, sneakers ideali pentru activitățile de zi, iar balerinii și pantofii stil Mary Jane sunt tot ce ți-ai putea dori pentru fetița ta atunci când aveți de participat la un eveniment special. Încălțămintea pentru băieți se găsește de asemenea, într-o gamă mare de modele, pentru fiecare vârstă, de la primii pași, până la primele antrenamente pe terenul de sport. Modelele de încălțăminte pentru băieți din colecțiile Mayoral se încadrează în primul rând în stilul sport, adidașii fiind cei mai populari, dar poți găsi totodată sandale sau mocasini.

Încălțăminte Mayoral - Întrebări frecvente

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegi încălțăminte pentru copii Mayoral?

Atunci când alegi încălțămintea pentru copii Mayoral trebuie să iei în considerare în primul rând măsură și etapa de dezvoltare a copilului. Măsoară talpă piciorului celui mic pentru a determina corect câți centimetri are și în funcție de măsurători orientează-te pentru a alege măsură corespunzătoare (poți folosi un tabel cu măsuri). Un alt aspect important este etapa de dezvoltare în care se află, ceea ce înseamnă că ai de ales între încălțămintea specială pentru bebeluși și alte modele, în funcție de vârstă.

Sandale sau pantofi - ce pantofi Mayoral să alegi?

Poți alege atât sandale cât și pantofi Mayoral, însă recomandat este să ții cont de sezonul în care cel mic va purta încălțările. Pentru ca piciorul să se simtă confortabil și să respire, vara poți opta pentru o pereche de sandale comode.

La ce vârstă ar trebui să începeți să purtați încălțăminte pentru copii Mayoral?

Mayoral propune modele de încălțăminte pentru toate vârstele. Încălțămintea pentru copii Mayoral poate fi purtată din primele luni de viață. Filosofia brandului este aceea că există o pereche de încălțări potrivită pentru fiecare copil.

Cu sau fără velcro - ce pantofi pentru copii Mayoral preferă cei mici?

Pantofii pentru copii Mayoral îi cuceresc pe cei mici în primul rând datorită culorilor sau imprimeurilor. Cei cu velcro sunt mai ușor de încălțat și descălțat de către copii, așadar cei mai mulți preferă această variantă. Acest lucru nu înseamnă că nu sunt și modele cu șiret la fel de atrăgătoare pentru mici fashionisti.

În sus
«
»