Coș  (0)

Cizme lungi riding pentru femei

Încălțăminte cu carâmb înalt pentru iarnă

Cizme lungi riding pentru femei

Cizmele lungi riding sunt cunoscute de ani de zile. Istoria lor începe de la conacele din secolul al XVII-lea, nimic surprinzător că astăzi sunt sinonime cu eleganţa şi prestigiul. Caracteristicile de bază au rămas neschimbate în ciuda trecerii timpului: cizmele lungi riding au carâmbul înalt şi rigid şi o căpută nu prea înaltă. O caracteristică a cizmei este căputa alungită şi rotundă, de asemenea tocul larg şi scund face ca aceste cizme să fie potrivite pentru voiajul depărtat sau apropiat. Creatorii încălţămintei de damă au renunţat la rigoarea militară, realizând din cizmele lungi riding un element al modei feminine. Au apărut modele decorate cu cataramă, inserţii de lână cu forme tăiate cu laser şi chiar cu “guler” din piele. Cizmele riding sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dar tot cele negre şi maro bat recordul de popularitate. Ele au intrat permanent în garderoba feminină deoarece arată grozav cu diferite modele de pantaloni, fuste si rochii. Potriveşte aceste cizme la o rochie în nuanţele verzui de tunică militară şi te vei înscrie în trendurile internaţionale. Vei căpăta un look de echitaţie purtând pantaloni scurţi cu vestă matlasată. Cizmele riding combinate cu o fustă gri şi o jachetă Chanel, iată eleganţa pariziană dobândită fără efort.

Ocazie
Premium

Cizme lungi riding de damă, pentru fiecare tip de siluetă

Deși inițial era o încălțăminte destinată călăriei, purtată de ofițeri, astăzi acestea sunt una dintre cele mai populare variante de încălțăminte de iarnă. Vorbim de cizme pentru femei - cizme lungi riding, care ajung în mod tradițional până sub genunchi. O astfel de înălțime înseamnă că pot fi purtate de doamnele cu orice tip de siluetă și picioare. Aceaste cizme subțiază și alungesc silueta perfect. Au de obicei un toc micuț, motiv pentru care oferă o stabilitate adecvată. Și pentru că au carâmb înalt, garantează un confort termic adecvat chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Multe modele sunt prevăzute și cu o blaniță de oaie, ceea ce le face ideale pentru o iarnă cu zăpadă. Tradiționale sunt cizmele din piele naturală netedă, care nu numai că arată elegant, dar asigură, de asemenea, o ventilație adecvată piciorului. Preferi un aspect mai puțin formal? Optează pentru modele din piele întoarsă.

Diferitele ediții ale cizmelor lungi riding

Admiri stilul militar? Alege cizme lungi riding cu șireturi. Acestea reprezintă o alternativă interesantă pentru cizmele tradiționale, slip-on sau cu fermoar, și conferă stilului un caracter rebel. Dacă ești fană a stilului clasic, alege cizmele riding negre sau maro. Cizmele pentru femei din această categorie se vor potrivi atât ținutelor de birou, cât și stilului casual pentru întâlnirea cu prietenii. Acestea vor arăta bine atât cu un trenci elegant, lung, cât și cu o geacă colorată, cu puf. Modelele vișinii sau bleumarin sunt o alegere puțin mai îndrăzneață, dar cu un aspect foarte interesant. Acești pantofi sunt o alegere bună pentru ținute monocrome - de exemplu, negru sau gri. În astfel de combinații, cizmele lungi riding vor trece în prim-planul ținutei. Verifică gama variată a acestor cizme de pe epantofi și convinge-te că cizmele sunt alegerea perfectă pentru iarnă! Dacă nu îți place modelul comandat, ai 100 de zile pentru a le returna.

cizme lungi riding de damă
În sus
«
»