Coș  (0)

Pantofi de zi cu zi de damă

Pantofi cu toc, sneakers și balerini de damă!

Pantofi de zi cu zi de damă

Sub acest cuvânt împrumutat dintr-o limbă străină, se ascund tenişii și adidașii, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. La început acest articol era destinat tinerilor care practicau un anumit sport. Cu timpul trendurile în modă s-au schimbat şi sute de mii de oameni din toată lumea au început să poarte tenişi, indiferent de stil şi ocazie. Popularitatea acestor pantofi demonstrează că pot fi combinaţi în diferite stiluri şi tot arată bine. Pantofii Sneakers sunt preferaţi de celebrităţi şi staruri de la Hollywood deoarece adaugă ţinutei nonşalanţă şi aspectul ştrengăresc, reflectă atitudinea relaxată a persoanei cu lumea înconjurătoare. Pantofii Sneakers de damă sunt potriviţi la blugi dar la fel de bine se asortează la rochii de vară sau fuste. Bărbaţii ascund farmec şi spirit de aventură atunci când aleg Sneakers combinaţi cu pantaloni scurţi. Magazinul epantofi.ro vă invită la cumpărături. Veţi găsi aici cele mai noi modele de Sneakers pentru sezonul ce urmează. Cromatica vie, calitatea materialelor, toată gama de mărimi aduc confort picioarelor, iar colaborarea cu firme de renume din Polonia şi străinătate arată că merită să cumperi din magazinul nostru. Sperăm ca satisfacţia în urma cumpărăturilor să vă determine să reveniţi cât mai des la noi.

Ocazie
Premium
Nou

Încălțămintea de damă pentru toate zilele – atunci când confortul contează

Confortabili și versatili - așa ar trebui să fie în primul rând pantofii pentru femei pentru uzul zilnic. Aceștia ar trebui să completeze cu succes ținutele casual – atât la întâlnirile cu prietenii sau cu persoana iubită, cât și la locul de muncă, unde nu este impus un cod vestimentar strict. Pantofii de damă negri sunt foarte populari - această culoare, fără de vârstă și mereu la modă, se va potrivi cu majoritatea ținutelor, contrar aparențelor, nu doar celor într-o notă elegantă. Dacă dorești să introduci puțină formalitate chiar și în ținutele cotidiene, încalță-te cu pantofi cu toc. La rândul lor, doamnele care doresc să câștige câțiva centimetri în plus de înălțime, fără a sacrifica confortul, ar trebui să se orienteze către încălțămintea cu coturn. Încălțămintea plată va arăta la fel de bine - balerini, espadrile, mocasini sau lords.

Sneakerși și teniși de damă pentru fanele stilului sport

Stilul Athleisure devine din ce în ce mai la modă pe străzile orașelor, combinând elemente elegante și casual într-o singură ținută. Completarea perfectă pentru un astfel de stil vor fi pantofii cu șireturi pentru femei - bascheți și teniși, precum și sneakerșii mereu la modă . O astfel de încălțăminte este o garanție a confortului chiar și atunci când stai toată ziua în picioare. Te interesează nu numai confortul, dar îți dorești să urmezi ultimele tendințe de modă? Alege „ugly shoes” - cu talpă masivă, neregulată. Acești pantofi vor capta imediat privirile celor din jur! Preferi ținutele minimaliste? Tenișii albi sunt întotdeauna o alegere la modă și extrem de elegantă, care se va potrivi cu rochii, fuste și pantaloni scurți, dar și cu pantaloni lungi. Verifică selecția de încălțăminte casual pentru femei de pe epantofi și alege un model în care te vei simți bine în fiecare zi!

pantofi de zi damă
În sus
«
»