Coș  (0)

Încălțăminte cu talpă joasă de damă Furla

Filtre active:

  • Producător:  Furla
Sterge tot

Încălțăminte cu talpă joasă de damă Furla

Au trecut aproape 100 de ani de cand Aldo si Margherita Furlanetto au fondat casa Furla in insorita Bologna. In 1927 a inceput povestea superbelor genti italienesti, de care femeile aveau sa se indragosteasca iremediabil. Primul magazin s-a deschis in 1955 la Bologna, iar primele genti imprimate cu logo-ul Furla au fost lansate dupa 30 ani, in anii 1970. Dupa, 100 de ani de experienta artizanala, iata un brand de unde merita sa-ti cumperi o geanta. De la materialele din care este confectionata, la logo, geanta originala se diferentiaza de produsele neautentice prin anumite detalii. De aceea trebuie sa le depistezi ca sa vezi diferenta dintre produsele originale si cele contrafacute. Chiar daca nu ai vazut intr-un magazin clasic geanta dorita, acceseaza site-ul producatorului real si citeste descrierea completa despre geanta.

De ce sa cumperi online geanta Furla

In 2008 a fost inaugurata Fondazione Furla, fundatia care sprijina tinerii artisti italieni. Una dintre cele mai importante initiative e Furla Art Award, care promoveaza artistii contemporani. Un exemplu admirabil prin care Furla isi dezvaluie inca o data pasiunea pentru arta, indiferent de modul sau de exprimare. Brandul Furla este 100 % italian, prin istoria și spiritul său. Fondat în anul 1927 la Bologna de către Margherita și Aldo Furlanetto, Furla se apropie de cea de a 90 a aniversare, puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumusețe, al designului inovator, al tradiționalei sale măiestrii și al expertizei iscusiților săi artizani. Furla nu este o formă de expresie doar a stilului italian, dar și a pasiunii pentru calitate, deosebindu-se printr-o armonie eleganta de culori, motive și materiale.

Colecția de genți și accesorii Furla este o dovadă că echipa acestui brand are o minunată capacitate să aleagă cea mai bună materie primă, tehnologii de ultimă oră, iar creatorii concep fiecare produs cu maxim profesionalism.

Ocazie
Premium
Nou
În sus
«
»