Coș  (0)

Lords

Pantofii lords de damă - un hit direct de pe podiumurile de modă

Lords

Lords, slippers sau loafer, trei denumiri diferite pentru acelaşi stil de încălţăminte, lansat rapid în cel puțin ultimile două sezoane. Sunt pantofi de damă, modele inspirate după papucii de casă bărbăteşti asemănători cu mocasinii. Pot apărea în tot felul de culori, împodobiţi cu broderii, stilizaţi, cu ciucure decorativ sau franjuri. Multe firme cunoscute le au deja în ofertă – sunt disponibili în moda aşa numitei ramuri superioare (prima dată produse de firma Louboutin), dar pot fi cumpăraţi fără probleme la un preţ accesibil. Magazinul online epantofi.ro te invită să cunoşti noua colecţie de pantofi de damă şi lords, în toate mărimile şi la preţuri atractive.

Ocazie
Premium
Nou

Pantofi Lords de damă – ce sunt aceștia?

Pantofii lords sunt o încălțăminte simplă, semi-elegantă, pe care, fără îndoială, merită să o ai în garderobă. De ce? Acești pantofi vor fi potriviți atât pentru ținute cotidiene, cât și la cele mai elegante. Pantofii lords se confundă adesea cu mocasinii, deoarece au aspect similar. Aceștia au totuși un croi mai deschis, decupaje caracteristice pe părțile laterale și talpă plată cu toc mic și pătrat. Unele modele se prezintă, de asemenea, cu o talpă de cauciuc sau cu o platformă mai groasă, dar arată mult mai puțin elegant. De asemenea, poți asocia pantofii lords cu eleganța de curte a aristocrației engleze. Și pe bună dreptate, de acolo le-a venit denumirea!! Cândva au fost purtați doar de bărbați, în versiunea decorată suplimentar cu stema familiei. Astăzi, în vremuri de eclecticism vestimentar, pantofii lords se potrivesc și femeilor.

Ținutele cu pantofii lords de damă

Cu ce se poartă pantofii lords? Este mai simplu decât ți se pare! Cel mai ușor va fi să combini pantofii lords negri de damă cu diverse stilizații. Cei din piele întorsa pot fi purtați cu ținute boho, cei din piele, cu rochii simple și blugi cu jachetă, iar modelele lăcuite, chiar și cu costume de damă. Dacă dorești să combini ținute simple cu pantofi mai interesanți, alege pantofii lords cu o cataramă aurie sau argintie. Stilizația cu blugi și un tricou (de ex., cu dungi de marinar) poate fi completată și cu o pereche de lords din velur negru sau într-o culoare mai accentuată – de ex., visiniu. Unii pantofi lords au un strat suplimentar, superior, fixat de restul pantofului la cataramele laterale. Acest lucru îi face să pară ceva mai greoi, motiv pentru care vor scoate în evidență o ținută cu o rochie volumninoasă cu împrimeu floral sau un costum elegant de tweed, în stilul lui Coco Chanel.

lords de damă
În sus
«
»