Coș  (0)

Saboţi şi sandale de damă

Cele mai la modă modele de încălțăminte pentru femei pentru vară

Saboţi şi sandale de damă

Creatorul saboţilor şi sandalelor merită permanenta recunoştinţă a tuturor femeilor din lume. Datorită acestui gen de încălţăminte, lunile fierbinţi ale verii nu aduc suferinţe picioarelor, iar reprezentantele sexului frumos se pot bucura de soare. Sandalele sunt atât de populare în rândul femeilor, în afara modelului clasic cu toc plat sandalele pot fi cumpărate şi pentru ocazie de seară, varianta cu toc ascuţit. Aşa că sandalele pot fi purtate pe întreaga durată a zilei indiferent de ocazie şi momentul din zi. Saboţii de damă şi sandalele se potrivesc de minune la o ţinută independentă şi liberă, se potrivesc la pantalonii de in sau pantalonii scurţi. De această încălţăminte sunt mulţumite în primul rând adeptele stilului liber şi confortabil. Magazinul online epantofi.ro îţi dă posibilitatea accesului rapid la articolul tău de încălţăminte unde vei găsi cele mai moderne modele de sandale şi saboţi la preţuri accesibile şi în toate mărimile.

Ocazie
Premium
Nou

Șlapi și sandale pentru femei – încălțăminte funcțională pentru vară!

Sandalele sunt un element esențial al unei garderobe de vară. Nu sunt doar confortabile, ci și amiabile cu pielea picioarelor. Datorită lor, piciorul transpiră mai puțin și obosește mai încet. Dacă te pasionează stilul de viață activ și drumețiile, sandalele sport de damă vor fi perfecte pentru tine. Confortul la purtare va fi asigurat de o talpă bine profilată care va împiedica alunecarea piciorului. Apreciezi eleganța și îți plac ținutele feminine? Optează pentru sandale cu toc sau șlapi cu coturn. Le poți purta cu succes atât cu pantaloni scurți cât și cu rochii în stil boho, completând efectul final cu o geantă-sac mare și stilată. În sandale de piele sau flip-flops pentru femei, vei putea merge la muncă și să te întâlnești cu prietenii sâmbătă. Negrul și vișiniul pentru pantofi sunt culori universale, care se potrivesc cu multe stiluri. Te simți mai bine în culori deschise și pale? Alege pasteluri – roz pudrat, albastru sau vernil.

Sandalele potrivite pentru rochii? Strălucește!

Compune stilizații de vară bazându-te pe sandale moderne. Dacă te pregătești pentru un eveniment oficial, alege o rochie evazată deasupra genunchiului, o geantă crossover comodă și sandalele peep toe. Un toc mediu (5-6 cm) sau kitten te va ajuta să te miști liber. Pentru o rochie casual tip cămașă sunt perfecte sandalele cu coturn. Accentuează efectul final al ținutei, optând pentru un model original, de exemplu cel cu talpă din iută. Pentru un look cu o rochie de plajă din dantelă îți propunem un model împletit de flip-flops. Va împiedica alunecarea piciorului și îți va garanta un aspect unic.Nu uita că, sandalele pentru femei sunt o încălțăminte universală, care se armonizează perfect nu doar cu rochia, ci și cu fusta și pantalonii. Descoperă o varietate de ținute, modele și culori vizitând oferta magazinului online epantofi.ro și găsește modelul care va fi cel mai apropiat inimii tale. Ține minte ce a spus Coco Chanel - moda trece, stilul rămâne.

șlapi de damă
În sus
«
»