Coș  (0)

Bocanci de munte pentru femei

Încălțăminte trekking de damă – siguranță pe traseele de munte, confort în jungla urbană

Bocanci de munte pentru femei

Sezonul de toamnă – rece în mare parte, e timpul – dacă n-aţi făcut-o până acum – să vă gândiţi la o pereche de pantofi călduroşi pentru frigul şi ploile şi ce vor urma. Pentru adeptele sportului, confortului şi ale modelelor practice recomandăm pantofii trekkings de damă, astfel că vremea nu te va surprinde niciodată. Toate femeile active, care apreciază mişcarea zilnică, indiferent de vremea de afară, sigur se vor interesa de oferta bogată de pantofi prezentă pe pagina magazinului epantofi.ro. Disponibili în ofertă, pantofii trekkings sunt într-o formă atractivă, dispun de o talpă stabilă (antialunecare) şi au o bună aderenţă. Cele mai multe modele sunt călduroase în interior, pentru fabricarea lor au fost cusute piei naturale de calitate care asigură o bună circulaţie a aerului în şi din interiorul pantofului. Magazinul online epantofi.ro permite să cunoşti repede oferta de încălţăminte pentru sezonul ce urmează, fără să te ridici din fotoliul tău. Vă invităm la cumpărături!

Ocazie
Nou

Bocanci de trekking de damă – indispensabili pe traseele montane

Drumeția montană sau excursiile sunt pasiunea ta? În acest caz, încălțămintea sport corespunzătoare trebuie să devină un element obligatoriu - de preferință bocancii de trekking profesionali pentru femei. Modelele potrivite, îți vor garanta nu numai confort în timpul parcurgerii kilometrilor, dar, mai ales, o aderența optimă la sol și stabilitatea piciorului. Cu bocancii de trekking nu trebuie să-ți faci griji cu privire la circulația adecvată a aerului - această încălțăminte este de obicei echipată cu o membrană care oferă respirabilitate picioarelor, protejându-le în același timp de umezire. Când alegi bocanci de vară, căuta modele de lungime scurtă sub gleznă, cu o greutate relativ mică, care nu vor provoca oboseala rapidă a piciorului. La rândul lor, bocancii pentru iarnă ar trebui să aibă carâmbul lung, stabil, datorită căruia nici temperaturile scăzute și nici zăpada nu vor sta în calea ta.

Trappers de damă – cea mai bună încălțăminte pentru iarnă

Ghetele trappers de damă, deși au o structură similară cu modelele pentru drumeție, diferă în scopul lor. Modelele trappers sunt ideale ca și pantofi de iarnă de zi cu zi, dar numai în jungla urbană. O alegere perfectă vor fi, în special, modelele confecționate din piele naturală – aceștia oferă confort și căldură maximă chiar și în cea mai rece dimineață și, în același timp, sunt rezistenți la deteriorare. Talpa trebuie să fie confecționată din materiale de înaltă calitate - îți va garanta stabilitatea și aderența la sol și nu va fi sensibilă la abraziune. Designul pantofilor rămâne o problemă de gust. Fanii clasicilor vor adora bocancii de drumeție pentru femei în culori universale - negru, gri sau maro. Pe de altă parte, doamnele care doresc să adauge un pic de culoare garderobei lor sport pot alege dintre modele în nuanțe de roșu, albastru și verde.

pantofi de damă pentru trekking
În sus
«
»