Coș  (0)

G-Shock

Filtre active:

  • Producător:  G-Shock
Sterge tot
Ocazie
Nou

Ceas G-Shock, un accesoriu elegant

Ceasurile G-Shock au fost concepute în anul 1983, de către un inginer de origine japoneză, pe numele său, Kikuo Ibe. Acesta și-a dorit să creeze ceasuri foarte rezistente la căderi, incasabile. Încă de la crearea lor, ceasurile G-Shock sunt sinonime cu robustețe, cu inovație și multifuncționalitate, îmbinând de minune tehnologia și manevrabilitatea, pentru ca tu să faci față tuturor provocărilor. Un ceas G-Shock este deci sinonim cu robustețe, cu anduranță, cu un design unic și o mulțime de funcționalități. Un model de ceas G-Shock pentru femei este cel care reunește de minune designul, stilul, eleganța cu cea mai inovatoare tehnologie. Deci ceasurile pentru femei pot să fie foarte bine un accesoriu elegant, cu un design rafinat, dar pot să fie în același timp și foarte rezistente la șocuri și inovatoare. Ceasurile G-Shock pentru femei sunt cu alte cuvinte, robste, fiabile, frumoase și elegante. Formele, combinațiile de materiale și culorile sunt cele mai variate. Gama de ceas G-Shock pentru femei Business are o eleganță simplă și clasică. Pe lângă modelele în nuanțe clasice precum argintiul sau auriul, se pot alege și ceasuri în nuanțe de alb sau de negru. Dar și de albastru sau de roz.

Ceas G-Shock, verificați-vă nevoile.

Un ceas G-Shock va seduce nu numai prin anduranța sa absolută sau stilul său marcant, ci și prin tehnologia sa sofisticată. Funcționare solară, recepționarea de semnale radio, tehnologia Smart Acces pentru reglarea confortabilă a funcțiilor, sunt doar câteva exemple. Gama sa de funcții suplimentare este extrem de variată. Cei care apreciază activitățile în aer liber vor aprecia cu siguranță busola digitală, altimetrul, termometrul integrat sau barometrul. Sportivii pot folosi cronometrul sau afișarea vitezei. Un ceas bărbați G-Shock cu bluetooth este o altă alegere excelentă. Ceasurile G-Shock sunt deci exact ceea ce caută persoanele mai active.

Ceas inteligent G-Shock, o functionalitate patentată.

Poți alege și un smartwatch G-Shock, o funcționalitate patentată cu Wear OS, fiind după cum am fost bine obișnuiți, cu un corp extrem de rezistent, fiind fabricat din titaniu. Are o certificare 20 ATM și poate să fie folosit la scufundări de până la 200 de metri.

Ceas G-Shock - Întrebări frecvente

Cum se setează ora ceasului G-Shock?

Unele persoane pot întâmpina probleme atunci când vine vorba despre setarea orei la ceasul G-Shock. Iată ce trebuie să faci- ține apăsat butonul A, care se află în colțul stânga sus. Folosește butonul B pentru a alege fusul orar corect. Apasă apoi pe C până ceasul clipește și B pentru a scădea sau pe D pentru a urca ora. Apasă din nou C pentru a seta ora.

Cum să-mi curăț ceasul G-Shock?

Este foarte interesant să te târăști cu ceasul tău G-Shock prin noroi, nisip sau să te scufunzi în apă murdară sau sărată, dar acesta mai trebuie și să fie curățat…acesta se poate curăța deci cu o pensulă sau cu o perie de dinți cu perii foarte supli. Se poate spăla și cu un detergent de vase mai delicat și clăti apoi. În orice caz, trebuie desfăcut pentru a se putea înlătura toată mizeria. Poți lăsa de asemenea ceasul într-un pahar cu apă călduță la înmuiat timp de 15 minute și îl poți curăța apoi cu un bețisor pentru urechi.

Cum se schimbă data pe ceasul G-Shock?

Pentru a schimba data trebuie să apeși pe B pentru minus și pe D pentru plus.

Cum să verificați originalitatea unui ceas G-Shock?

Ceasurile G-Shock vin cu instrucțiuni de utilizare, dar unul fake va avea instrucțiuni și în chineză. Un ceas original va avea un manual foarte detaliat și pe înțelesul tuturor. Un ceas original va avea în jur de 72 de grame, unul fake în jur de 63. De asemenea, este gravat pe spate.

În sus
«
»