Coș  (0)

Genți Gino Rossi

Filtre active:

  • Producător:  Gino Rossi
Sterge tot

Genți Gino Rossi

Ocazie
Premium
Nou

Merită să cumpărați o geantă Gino Rossi?

Produsele confecționate sub semnătura brandului Gino Rossi se bucură de o măiestrie desăvârșită a designului și finisajelor, iar modelele de genți de mână gino rossi nu sunt mai prejos. Confecționate din piele naturală, lăcuită, netedă, saffiano sau de antilopă, cu printuri, pastelate, în culori neutre, matlasate sau în stil boho, gențile Gino Rossi se încadrează în categoria brandurilor de lux, la prețuri accesibile pentru toată lumea. Dacă dorești să te bucuri de un model tineresc, extravagant, sofisticat și elegant, din materiale de calitate și cu un design impecabil, atunci o geantă de mână gino rossi reprezintă alegerea potrivită.

Ce tipuri de genți Gino Rossi sunt disponibile în magazin?

Gențile sunt accesorii indispensabile din garderoba unei femei și parcă niciodată nu sunt de ajuns. Colecția de genți de mână gino rossi premium se bucură de modele care vor reuși să îndeplinească toate criteriile unor cerințe ți outfit-uri desăvârșite. Vei regăsi în magazin genți de seară și plicuri simple sau texturate pentru ținute elegante, modele de genți clasice, negre, maro sau colorate, matlasate sau în stil boho, compartimentate inteligent, genți shopper, încăpătoare, perfecte pentru zile aglomerate, borsete sau genți tip sac pentru un plus de confort și ținute practice, în fiecare zi. Pentru a fi sigură că vei reuși să achiziționezi un model potrivit, care să ți se potrivească, verifică actuala colecție sau modelele Outlet Genți Gino Rossi și profită de reduceri semnificative. Indiferent de modelul ales, te vei bucura de o geantă populară, durabilă, confortabilă, iar accesorizată cu articole de încălțăminte oferite de același brand, te vei bucura de notorietatea produselor oferite de Gino Rossi.

Genți de mână Gino Rossi recomandate pe epantofi.ro

Versatilitatea modelelor de genți de mână gino rossi regăsite pe epantofi.ro se bucură de un stil și un design modern, în tendințe, reușind să îndeplinească nevoile fiecărei femei. Gențile de mână clasice, din piele naturală, negre, bej, gri sau maro, sunt recomandate pentru femeile ce-și doresc un aspect sofisticat, business. Gențile de mână shopper din piele naturală, netedă, moale, cu un aspect elegant, dar în stil casual, sunt perfecte pentru femeile active, care-și doresc un plus de confort în ținute. Gențile de mână mici, închidere cu magnet și o curea tip lanț pentru un aspect extravagant, sunt ideale femeilor sofisticate în ținute de seară elegante. Urmărind diferitele recenzii genți Gino Rossi postate de clienții epantofi.ro, vei reuși să descoperi opiniile acestora și vei putea lua o decizie înțeleaptă privind viitorul model achiziționat.

Genți Gino Rossi - Întrebări frecvente

Ce geantă Gino Rossi să cumperi?

Achiziționează o geantă de mână damă gino rossi care să se potrivească stilului și personalității tale. Fie că alegi o geantă de mână tip sac, o borsetă, simplă sau cu cataramă, din piele naturală sau matlasată, neagră sau colorată, cu siguranță vei reuși să-ți definești stilul.

Unde sunt produse gențile Gino Rossi?

Compania Gino Rossi fost fondată Słupsk, Polonia, unde se regăsește și una dintre fabricile sale. O altă fabrică este în România, în București, unde produsele Gino Rossi sunt confecționate cu mare atenție la detalii și finisaje.

În sus
«
»