Coș  (0)

Genți Jenny Fairy

Filtre active:

  • Producător:  Jenny Fairy
Sterge tot

Genți Jenny Fairy

De secole, poșeta reprezintă parte integrantă a garderobei feminine. În poșetă trebuie să încapă toate accesoriile indispensabile, pe care o femeie trebuie să le dețină mereu la îndemână, cum ar fi portofelul, telefonul mobil, unele cosmetice, chei sau agenda. Cumpărând poșete de damă, femeile acordă atenție detaliilor precum volumul, portabilitatea, mărimea și design-ul acestora. Printre poșetele oferite de magazinul nostru online se găsesc genți de damă pentru fiecare ocazie, de la plicuri de mână până la poșete mai mari de zi cu zi, clasice, cufere, saci, coșuri pentru cumpărături. Oferim genți și poșete ale unor branduri poloneze și internaționale cunoscute: Ochnik, Wittchen, Monnari, Guess, Armani Jeans, Verde și multe altele.

of 8

Geanta de damă, accesoriul universal în orice ocazie?

Poșeta este unul dintre accesoriile nelipsite din ținută unei femei, indiferent de ocazie. Fie că mergi la un eveniment special sau te pregătești să pleci la birou, geanta este accesoriul care îți completează la final întreaga ținută. Jenny Fairy este unul dintre cei mai important lideri în domeniul genților și accesoriilor accesibile. Jenny Fairy propune modele care pot fi purtate atât în timpul liber, la școală sau în vacanță, dar și la ocazii speciale, colecția de poșete, genți sau clutchuri elegante pentru petrecere fiind una bogată.

Poșete Jenny Fairy – care sunt modelele la modă?

Brandul Jenny Fairy propune o colecție bogată de genți la modă pentru toate stilurile și mai ales pentru toate vârstele. Printre modelele care au un design modern și sunt extrem de practice se regăsesc genți clasice, poșete cu franjuri, plicuri cu curea și alte elemente metalice – o gamă variată și diversă, care nu se adresează doar unei anumite categorii de clienți, ci încearcă să satisfacă o mare parte din preferințele doamnelor și domnișoarelor care adoră să țină pasul cu moda. Poşetele din colecţiile Jenny Fairy sunt create pentru femeile puternice, independente, ce pun preţ pe calitate, bun gust şi rafinament. Vin cu accesorizare bogată şi se disting prin design modern şi compartimentare inteligenta.

Poșetele Jenny Fairy – cum se curăță?

Pentru a curăța poșetele Jenny Fairy citește cu atenție etichetele pe care sunt specificate de regulă cele mai bune opțiuni pe care le ai la dispoziție. De regulă, va trebui să acorzi atenție curățării poșetei de fiecare dată când ajungi acasă. Înainte de a o pune la loc în dulap, poți curăța poșeta cu o lavetă umedă. În funcție de materialul din care este confecționată și de gradul de murdărie, poți aplica metode și substanțe speciale pentru curățare. Cu cât geanta este mai bine întreținută și curățată după câteva purtări, cu atât va fi mai rezistentă în timp.

Poșete Jenny Fairy – cele mai frecvente întrebări

Cum să păstrez o geantă Jenny Fairy?

O geantă Jenny Fairy nu are nevoie de condiții speciale pentru a fi păstrate diferite de alte modele de genți. Este important să porți poșeta în mod corespunzător, să o așezi în locuri sigure atunci când ieși în oraș sau te deplasezi și să o cureți cel puțin cu o lavetă umedă înainte de a o pune în dulap.

Ce genți Jenny Fairy se potrivesc la o ținută de zi?

Poți alege o geantă Jenny Fairy de dimensiuni medii sau mari sau poți alege o geantă stil poștaș. Gențile plic Jenny Fairy pot fi purtate la ținutele de zi care au o notă elegantă. Poți alege modele de genți în culori clasice negru, bej sau maron, dar poți opta și pentru piese statement care să scoată în evidență o ținută minimalistă.

Jenny Fairy – ce este acest brand?

Jenny Fairy este un lider în producția de încălțăminte și accesorii la modă. Prețul accesibil și durabilitatea pieselor din colecțiile Jeanny Fairy reprezintă două caracteristici de bază ale brandului. Jenny Fairy este atât pentru femei tinere, cât și pentru doamnele care au trecut de prima tinerețe dar își doresc să rămână în pas cu moda.

În sus
«
»