Coș  (0)

Globe

Filtre active:

  • Producător:  Globe
Sterge tot
Ocazie
Nou

Adidași și trainers Globe pentru iubitorii stilului sportiv

De la începutul anilor ‘90, firma a excelat în producerea de pantofi skate Globe, fiecare nouă colecţie având la bază calitatea, confortul, tehnica şi stilul. Testaţi şi aprobaţi de propria echipă de ciclişti, pantofii Globe se adaptează la toate mediile, fiind perfecţi pentru iubitorii stilului sportiv. Se pot purta atât în oraş la ţinute casual, cât şi la plajă sau la munte la ţinute sportive. Pentru a atinge precizia tehnică în realizarea modelelor de pantofi pentru bărbați Globe, firma apelează în mod regulat la profesioniştii în skate şi surf ai echipei sale, precum Mark Appleyard, Dion Agius și Sammy Montano. Ei urmăresc să realizeze numai încălţăminte de calitate care să satisfacă chiar şi cele mai înalte exigenţe şi să asigure confort. De asemenea, nu pierd din vedere stilul şi liniile moderne şi rămân în trend în ceea ce priveşte culorile şi tendinţele.

Pantofi Globe skate - ce sunt și care sunt modelele?

Interesat constant de nivelul de mulţumire al clienţilor, Globe se reinventează periodic actualizându-şi modelele emblematice precum CT-IV, Tilt Evo sau Option Evo. De asemenea, îşi actualizează tehnologiile şi foloseşte materiale noi, performante. Astfel indiferent modelul de pantofi Globe, recenziile sunt întotdeauna pozitive, clienţii fiind mulţumiţi. Fie că eşti în căutarea unei perechi de pantofi joşi, înalţi, ecologici, pentru skate, ciclism sau ţinute casual relaxate, în magazin de încălțăminte Globe vei găsi ceva potrivit pentru tine. Sunt disponibili în dimensiuni variate, culori şi materiale diverse,astfel încât să poţi alege exact ceea ce te avantajează şi corespunde preferinţelor tale. Este încălţăminte autentică Globe pe care o poţi achiziţiona la preţuri atractive.

Pantofi Globe – o gamă largă de pantofi sport și pantofi de antrenament în magazinul online Epantofi

Globe este pasionat de ceea ce face şi se specializează continuu pentru a crea un design plăcut care are în spate calitatea şi confortul depline menite să mulţumească chiar şi cele mai exigente gusturi. În magazinul online Epantofi vei găsi modele diverse de încălţăminte Globe autentică la preţuri accesibile de care te vei putea bucura mai mulţi ani. În prezent, adidaşii Globe sunt purtaţi de patinatori profesionişti precum Chris Haslam, Rodney Mullen, Louie Barletta, Ryan Dezenco, Mark Appeleyard, Paul Hart sau David Gonzales. Acest lucru ar trebui să te convingă că merită să iei în considerare selecţia de pantofi Globe din magazinul online Epantofi şi să îţi cumperi una sau chiar mai multe perechi de pantofi de antrenament. Este genul de încălţăminte pe care o vei putea asorta şi la ţinute de oraş, drumeţii sau plimbări şi de care te vei bucura mai mulţi ani la rând.

Globe - Întrebări frecvente

Globe – ce este acest brand?

Globe a fost fondată de trei fraţi din Melbourne, Australia şi anume Peter, Stephen şi Matt Hill. Iniţial, eticheta lor era Hardcore şi firma era mai mult o companie de distribuţie de skateboard. Primii pantofi şi articole de îmbrăcăminte cu marca Globe au fost lansate în 1994, restul devenind istorie.

Globe de pantofi - de unde să cumpăr?

Pe Epantofi vei găsi o colecţie variată de pantofi Globe în culori, modele şi stiluri atrăgătoare din care să poţi alege exact ceea ce îţi doreşti. Îţi garantăm că este încălţăminte autentică Globe şi că vei beneficia de preţuri atractive, livrări rapide şi servicii profesionale. Ne poţi suna oricând pentru întrebări sau detalii suplimentare.

În sus
«
»