Coș  (0)

Halti

Filtre active:

  • Producător:  Halti
Sterge tot
Ocazie
Nou

Halti - privire finlandeză asupra modei

Halti este un brand finlandez de produse outdoor cu peste 40 de ani de experiență. Oamenii caută noi activități pentru a-și echilibra viața ocupată și stresantă. Halti există pentru a ajuta oamenii să-și găsească propriile hobby-uri și pentru a experimenta echilibrul, calmul și armonia care vin odată cu conectarea la lumea naturală. Brandul a apărut pentru a ajuta pe fiecare să-și găsească propriul mod de a se bucura de activitățile în aer liber. Halti vrea să ofere clienților săi produse bune pentru diverse scopuri precum outdoor, îmbrăcăminte de schi și sporturi active, precum și pantofi pentru bărbați Halti, pantofi de damă Halti și bocanci Halti trekking pentru activități în aer liber. Membrana proprie Thair Drymaxx înseamnă că hainele rezistă la majoritatea lucrurilor, cum ar fi vremea diferită, frigul și menține picioarele calde și uscate. Halti se asigură că hainele și încălțămintea lor sunt din ce în ce mai des realizate cu materiale care sunt ecologice.

Îți place stilul sportiv practic? – Încearcă pantofii și accesoriile Halti

Brandul finlandez Halti proiectează pantofi foarte buni pentru clima scandinavă. În colecția brandului vei găsi atât pantofi pentru bărbați Halti, pantofi de damă Halti, pantofi Halti trekking sau adidași Halti. Există și pantofi atât pentru iarnă, cât și pentru vară - pantofi perfecți pentru tine în diferite activități. Alege din modelele de pantofi cu părți reflectorizante încorporate pentru plimbări mai sigure pe timp de noapte. Brandul Halti subliniază faptul că marca se concentrează pe calitate, materiale reciclate și design durabil și își încurajează clienții să poarte pantofii cât mai mult timp posibil. Scopul ambițios al Halti este să fie neutru în carbon până în 2022. Pentru a atinge acest obiectiv, marca finlandeză este deja pe deplin transparentă în ceea ce privește producția sa și publică online lista fabricilor sale de pe tot globul. Fiecare fabrică de încălțăminte este auditată, testată și instruită de o organizație de renume internațional.

Trekking Halti, adidași, sandale – pantofi confortabili pentru călătorii scurte și lungi

Halti întruchipează proverbul că nu există vreme rea, ci doar îmbrăcăminte proastă. Produsele brandului sunt concepute pentru a rezista furiilor vremii nordice și permit purtătorului să se bucure de măreția peisajelor naturale. Halti are patru game diferite de produse care sunt special concepute pentru un anumit teren pentru a asigura siguranță maximă. Brandul finlandez de outdoor Halti raportează că încălțăminte de toamnă și iarnă a atins un nou nivel de sustenabilitate: 50 la sută din colecția de încălțăminte este realizată din material reciclat, iar pantofii în cauză sunt fabricați cu cel puțin 60 la sută material reciclat -sticle de plastic PET de consum. Toți pantofii Halti nu conțin substanțe chimice și substanțe nocive pentru mediu (fără PFC și PVC). Nu în ultimul rând, pantofii Halti vor fi livrați în cutii de carton maro necolorate care nu sunt imprimate cu folie de plastic multicolor nereciclabilă. Acest lucru economisește cantități mari de apă și protejează mediul. Cutiile de carton sunt ușor de reciclat deoarece nu conțin lipici sau plastic.

Halti – întrebări frecvente

Halti - ce fel de companie este asta?

Halti este o companie nordică pentru produse outdoor din Finlanda. Misiunea Halti de la începuturile sale în 1976 a fost aceea de a conecta oamenii cu natura. Halti proiectează, produce și comercializează îmbrăcăminte, pantofi Halti și articole de îmbrăcăminte sportive durabile pentru oameni activi.

Pantofi Halti – de unde să cumpăr?

Dacă ești în căutarea unor pantofi pentru bărbați Halti sau pantofi de damă Halti, este recomandat să îi cumperi de pe site-uri care oferă garanția originalității, așa cum este epantofi.ro. Aici vei găsi o colecție impresionantă de modele din care poți alege.

În sus
«
»