Coș  (0)

Havaianas

Filtre active:

  • Producător:  Havaianas
Sterge tot

Havaianas

Ocazie
Nou

Pantofi Havaianas – încălțăminte elegantă de vară pentru bărbați și femei exigente

Designerii Havaianas au depus toate eforturile pentru a se asigura că produsele pe care le oferă îndeplinesc cerințele celor mai pretențioși clienți. Prin urmare, pantofii, șlapii Havaianas, sandalele și flip - flops Havaianas, care sunt disponibile în magazinul online Epantofi.ro, sunt potrivite în mod ideal pentru purtarea în zilele toride. Acestea oferă picioarelor un confort maxim și o protecție împotriva iritațiilor. Brandul, al cărui început este indisolubil legat de flip-flops Havaianas, oferă acum femeilor și bărbaților multe tipuri de încălțăminte perfecte pentru sezonul estival. Chiar dacă brandul este renumit pentru flip- flops, sandalele au și ele un design excelent, care le deosebește de cele ale altor mărci. Pentru un confort și mai bun de utilizare, acestea sunt echipate cu o inserție internă care reduce posibilitatea alunecării piciorului și, de asemenea, scurge excesul de umiditate, asigurând o igienă adecvată a picioarelor.

Flip – flops Havaianas – modele colorate de la cunoscutul brand premium pe Epantofi.ro

Flip-flop-urile Havaianas sunt fabricate din cauciuc de înaltă calitate, care este modelat în așa fel încât suprafața clapelor să semene cu boabele de orez. În timpul mersului, o astfel de textură contribuie la masajul picioarelor, care îmbunătățește circulația sângelui, reducând astfel riscul de umflare și asigurând confort chiar și după multe ore petrecute în picioare. Flip-flop-urile Havaianas vin în multe culori vii și interesante, care se încadrează perfect în atmosfera vacanței de vară, dar sunt perfecte și ca element al stilului urban de vară Ca și în cazul flip-flop-urilor Havaianas pentru femei, inclusiv cele pentru bărbați, sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură o utilizare pe termen lung și fără probleme. Domnii care au evitat anterior flip-flop-urile datorită frecării între degete, se pot întoarce în cele din urmă liber la ele, deoarece curelele din flip-flop-urile Havaianas pentru bărbați sunt moi și delicate și cu siguranță nu vor provoca niciun disconfort, chiar și după mai multe ore.

Espadrile Havaianas – pantofi casual și la modă pentru confortul cel mai înalt

Espadrilele Havaianas : acești pantofi casual, moderni, au talpă plată, care oferă utilizatorului confort în timpul orelor de purtare. Au o talpă din material care asigură o termoreglare perfectă, chiar și în cea mai mare căldură. Pantofii Havaianas au și un design foarte interesant. Printre propunerile de espadrile Havaianas de pe Epantofi.ro, poți găsi modele mai modeste, care vor funcționa fără probleme chiar și ca o completare a ținutei de lucru, dar și modele foarte modelate, tipice pentru vară sau pentru a completa ținutele perfecte pentru plajă.

Havaianas – întrebări frecvente

Havaianas – cum alegi dimensiunea?

Alege sandalele și flip- flops-urile Havaianas verificând tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs.

Havaianas – de unde cumperi?

Alege să cumperi mereu diverse modele de încălțăminte sau flip flops Havaianas de pe site-uri recunoscute pentru originalitatea produselor, așa cum este magazinul online Epantofi.ro

Cum alegi mărimea pantofilor Havaianas?

Măsoară-ți talpa piciorului și în funcție de valoarea în centimetri poți căuta în diagrama mărimilor care este mărimea potrivită pentru tine.

În sus
«
»