Coș  (0)

Head

Filtre active:

  • Producător:  Head
Sterge tot

Head

Ocazie
Nou

Cizme de schi HEAD pentru femei și bărbați – la ce ar trebui să fii atent?

Așa cum probabil știi deja, cumpărarea de schiuri nu rezolvă toată problema echipamentului necesar. De asemenea, merită să te gândești să investești bani în bocanci de schi HEAD noi , mai ales când echipamentul tău existent a fost folosit deja timp de câteva ierni. Cea mai recentă ofertă a companiei Head include pantofi HEAD pentru femei și bărbați, destinată atât experților, cât și persoanelor care își îmbunătățesc constant abilitățile. Modelele de cizme de schi HEAD pentru bărbați se remarcă printr-un sistem avansat de reglare flex. Permit reglarea ușoară și rapidă a nivelului de duritate. Producătorul s-a asigurat, de asemenea, că acești bocanci de schi HEAD se potrivesc în mod eficient cu forma piciorului utilizatorului. Acest lucru este asigurat de sistemul Heatfit, precum și de cataramele Spineflex montate, care au element elastic de strângere. Modelele de cizme de schi HEAD damă au o duritate ceva mai mică. Ca și pantofii HEAD pentru bărbați, aceștia se remarcă prin multă versatilitate, datorită utilizării unui sistem de reglare flex. Durabilitatea înaltă a încălțămintei este asigurată de o talpă groasă și dublă înclinare.

Pantofi sport HEAD – un brand renumit pentru cele mai exigente trasee și antrenamente

HEAD este unul dintre liderii producătorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii și pantofi sport HEAD sau îmbrăcăminte sportivă. Oferta extinsă a companiei include produse legate în principal de sporturi precum tenis, schi și snowboard, dar și înot și atletism. Echipamentele și accesoriile HEAD sunt folosite de mulți sportivi celebri, precum Novak Djokovic sau Andre Agassi, care aleg pantofi de tenis HEAD în timpul antrenamentelor intense. Timp de zeci de ani, pantofii HEAD au oferit femeilor și bărbaților care practică un sport în mod profesionist sau amator un talent artistic strălucit și numeroase inovații. Aceștia oferă stabilitate pe cele mai dificile trasee și în timpul celor mai intense antrenamente, permițând în același timp o flexibilitate suficientă. În mijlocul tuturor acestor caracteristici avansate, la HEAD nu există loc de mulțumire. Popularii pantofi HEAD sunt îmbunătățiți în mod constant și adaptați cerințelor actuale pentru fiecare sport în parte. Astfel, toți vor beneficia de cele mai bune materiale și de rezultate excepționale de fiecare dată.

Pantofi și accesorii pentru snowboard de la brandul premium HEAD în magazinul online epantofi.ro

Astăzi, HEAD este un brand cunoscut și ca producător de îmbrăcăminte și pantofi sport HEAD. Jachetele, hanoracele, pantalonii de schi, precum și ghetele de snowboard HEAD, bocancii de schi HEAD și pantofii de tenis HEAD sunt elementele de bază ale ofertei companiei. O categorie separată sunt pantofii de trekking HEAD, care sunt foarte populari. Pantofii HEAD din materiale de înaltă calitate, durabile, rezistente la condiții nefavorabile, sunt un element obligatoriu al ținutei pentru drumeții montane. Oferta HEAD include, de asemenea, șosete, boxeri și alte elemente ale ținutei care vor funcționa în special pentru persoanele care sunt active in sport.

Pantofi HEAD – întrebări frecvente

Cizme de schi – HEAD sau Salomon?

Ambele branduri sunt renumite pentru produsele din colecțiile lor, dar atunci când este vorba despre a alege bocanci de schi HEAD sau Salomon, prima opțiune este cea pe care merită să o iei în calcul. Verifică oferta disponibilă în magazinul epantofi.ro și alege de acolo modelul de pantofi HEAD pe placul tău.

HEAD – ce este acest brand?

Head este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente sportive, în principal pentru tenis, schi și snowboard. Rachetele mărcii sunt folosite de aproape o treime dintre concurenții din primele 100 de clasamente ATP. Și dacă te gândești că fondatorul companiei, Howard Head, a visat inițial să devină scriitor...

În sus
«
»