Coș  (0)

HÖGL

Filtre active:

  • Producător:  HÖGL
Sterge tot

HÖGL

Ocazie
Nou

Cizme Högl - pentru femei carismatice și îndrăgite

Încălțămintea Hogl este realizată din materiale de înaltă clasă de către adevărați maeștri, căci brandul oferă pantofi cu un croi interesant, care se vor potrivi stilizărilor elegante și casual. Brandului Hogl îi place să se joace cu forma și atinge accente surprinzătoare, cele mai frecvente modele fiind cizmele din piele neagră, uniformă. Accentul care rupe stilul clasic este talpa expresivă cu o structură neuniformă. O astfel de încălțăminte Hogl va merge atât pentru o ținută rock formată din blugi uzați, o jachetă de piele și o poșetă cu știfturi, cât și pentru o ținută casual bazată pe o tunică lungă, un colier lung și pantaloni skinny. Dacă preferi pantofi Hogl mai eleganți, alege botine negre din piele întoarsă cu toc înalt și platformă mică. Iar acest model ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei. Cizmele cu toc înalt alungesc picioarele, subțiind optic silueta, iar dacă vrei să le subliniezi caracterul, asortează-le cu o fustă creion gri și o bluză pe gât neagră.

Sandale Högl - modele clasice pentru cei pretențioși

Dacă nu vrei să renunți la comoditate în favoarea unui look feminin, atunci pantofii Hogl sunt soluția perfectă pentru tine. Modelele brandului pun un accent expresiv asupra ținutelor, păstrând în același timp toate valorile responsabile pentru confortul purtării. Modelele de pantofi și sandale Hogl sunt dovada perfectă a cât de mult poate fi schimbat stilul prin accesorii, căci încălțămintea Hogl este simplă și sofisticată în același timp, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru un efect exagerat. Această multifuncționalitate face ca stilul personal să fie compus mai rapid și mai ușor. Alegând diferite modele din oferta Hogl, precum sandale sau brogues Hogl, vei putea oferi ținutelor tale un caracter dinamic și vei putea arăta că ești la curent cu tendințele actuale din modă. Iar confortul, care constă din mulți factori când vine vorba despre încălțămintea Hogl, joacă un rol cheie, căci designerii brandului se concentrează pe pantofi perfect modelați în care să poți petrece toată ziua fără teamă.

Cizmele Högl se potrivesc preferințelor de bun gust

Ghetele și cizmele Hogl sunt o combinație de tendințe actuale și confort maxim la purtare. Această companie austriacă se bazează pe o tradiție de peste 70 de ani și produce încălțăminte la cele mai înalte standarde de calitate, cu grijă pentru selecția atentă a materialelor. Modelele de încălțăminte oferite de Hogl își datorează măiestria tradițională, ceea ce face ca pantofii să fie realizați cu mare atenție, făcând posibilă purtarea lor pentru mai multe sezoane. Cizmele Hogl de damă sunt confecționate din piele naturală moale, folosind tălpi speciale ușoare, cu o flexibilitate ridicată. Iar designerii Hogl sunt dornici să redefinească modelele clasice, completându-le cu cele mai noi tendințe.

Pantofi Högl - întrebări frecvente

Pantofi Högl - ce este această companie?

Încălțămintea Hogl este creată de peste 70 de ani de compania austriacă și este renumită pentru produsele de calitate, extrem de populare dincolo de hotarele țării . Designerii companiei aplică cele mai noi tehnologii necesare pentru crearea diferitelor modele de încălțăminte Hogl, combinându-le cu tehnicile tradiționale care garantează înalta calitate a produselor.

Cu ce să combine sandalele Högl?

Modelele de sandale Hogl sunt renumite pentru tocurile mai groase, stabile, de o înălțime medie, care extind optic picioarele și oferă confort sporit pentru multe ore. O astfel de încălțăminte Hogl poate fi purtată cu pantaloni, rochii, cât și cu fuste.

În sus
«
»